Zeka testi: Civciv ve köpeklerin içindeki yavru kediyi gördün mü? 791 kişi baktı 27'si görebildi

Zeka ve üstün dikkat gerektirebilen bu optik illüzyon testi; civciv, köpek ve yavru kedi görseline istinaden ortaya çıkartıldı. Testte istenen hem civciv hem de köpeklerin içinde bulunan yavru kedinin 10 saniyede fark edilmesi. Fakat belirtilen sürede tespit edilmesi, adeta zeka sınırlarını zorluyor. İşte optik illüzyon testinin detayları…

Optik illüzyon testleri Türkiye'de ve diğer ülkelerde birçok insanın dikkatini çekiyor. Çünkü söz konusu testleri çözmek dikkatin yanı sıra yüksek zeka seviyesi gerektirebiliyor. Bunun sonucunda ise, kendisini denemek isteyenler optik illüzyon testlerini çözüyor.

Civciv, köpek ve yavru kedi görseline istinaden hazırlanan bu optik illüzyon testi de adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyor. Nitekim testte beklenen hem köpek hem de civciv görsellerinin arasındaki yavru kedinin bulunması. Ancak bulunması gereken görselin gizli olması, adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyor.

ZEKA TESTİ: 791 KİŞİDE BAKTI 27'Sİ GÖRDÜ

Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testi, Türkiye'de 791 kişiye gösterildi. Ancak bu teste bakan 791 kişiden sadece 27'si yavru kedi görselini 10 saniyede gördü. Bu nedenle hem yüksek dikkat hem de üstün zeka seviyesine sahip insanların bu optik illüzyon testinde başarılı olabilecekleri iddia edildi.

Peki birçok insanın başarılı olamadığı bu optik illüzyon testinde, siz 10 saniye içinde civciv ve köpeklerin arasındaki yavru kedi görselini tespit edebilir misiniz? İşte söz konusu optik illüzyon testi;

Yavru Kedi İpucu: Civciv ve köpek görsellerinin çoğunlukta olduğu bu optik illüzyon testinde birçok insan başarılı olamamıştı. Bu nedenle sadece üstün dikkat ve zeka seviyesine sahip insanların 10 saniyede başarılı olabilecekleri iddia ediliyordu. Eğer siz de civciv ve köpeklerin arasındaki gizli görseli bulamadıysanız, sağ üst tarafa daha dikkatli bakmalısınız.

CİVCİV VE KÖPEKLERİN İÇİNDEKİ YAVRU KEDİNİN YERİ

Optik illüzyon testi; civciv, yavru kedi ve köpek görseline istinaden hazırlanmıştı. Ayrıca bu testi çözmeye çalışan 791 kişiden sadece 27'si gizli görseli bulabilmişti. Çünkü hem civciv hem de köpek görsellerinin çoğunlukta olması, adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyordu.

Eğer siz de bu testte başarılı olamadıysanız, aşağıdaki resme bakabilirsiniz. İşte yavru kedi görselinin bulunduğu yer;

Zeka testi: Haaland ve Olmo'nun arasındaki Cristiano Ronaldo nerede? 581 kişi denedi 17'si bulabildi