Zeka testi: Cristiano Ronaldo nerede? 617 futbol tutkunu denedi 53'ü başarılı oldu...

Zeka ve dikkat gerektirebilen bu optik illüzyon testi; Arda Güler, Dani Olmo, Cristiano Ronaldo ve Kylian Mbappe görseline istinaden hazırlandı. Testte istenen, Cristiano Ronaldo görselinin 10 saniyede fark edilmesi. Ancak; Mbappe, Olmo ve Güler görselinin fazla olması, adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyor. İşte optik illüzyon testinin detayları…

Futbol ile ilgili optik illüzyon testleri, Türkiye'de ve birçok farklı ülkede pek çok insanın gündeminde yer alıyor. Çünkü söz konusu optik illüzyon testleri, eğlenceli olmasının yanı sıra dikkat ve zeka gerektirebiliyor. Bu nedenle kendini denemek isteyen pek çok futbolsever, optik illüzyon testlerini çözüyor.

Cristiano Ronaldo, Kylian Mbappe, Dani Olmo ve Arda Güler görseline istinaden oluşturulan bu optik illüzyon testi de hem dikkat hem de zeka gerektirebiliyor. Nitekim bu testi çözmeyi deneyen pek çok insan başarılı olamadı.

ZEKA SINIRLARINI ZORLAYABİLEN OPTİK İLLÜZYON TESTİ

Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testi toplam 4 farklı futbolcuya istinaden hazırlandı. Söz konusu futbolcular; Kylian Mbappe, Dani Olmo, Cristiano Ronaldo ve Arda Güler. Optik illüzyon testinde sadece Cristiano Ronaldo görseli tek ve gizli. Diğer futbolcu görselleri çoğunlukta bulunuyor.

Optik illüzyon testinde beklenen ise, Cristiano Ronaldo görselinin 10 saniyede fark edilmesi. Ancak Dani Olmo, Arda Güler ve Kylian Mbappe görsellerinin çoğunlukta olması, bulunmasını oldukça fazla zorlaştırabiliyor.

Peki birçok insanın başarısız olduğu ve adeta zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde, siz 10 saniyede başarılı olabilir misiniz? İşte söz konusu test;

Cristiano Ronaldo İpucu: Zeka sınırlarını zorlayabilen bu testte pek çok insan ipucundan yardım aldı. Eğer siz de gizli futbolcu görselini bulamadıysanız, sağ alt tarafa daha dikkatli bakmalısınız.

CRİSTİANO RONALDO GÖRSELİNİN YERİ

Zeka sınırlarını zorlayabilen bu testte, Cristiano Ronaldo görselini birçok futbol tutkunu bulamamıştı. Nitekim 617 futbolseverden sadece 53'ü 10 saniyede başarılı olabildi.

Eğer hem dikkat hem de zeka gerektirebilen bu testte; Mbappe, Olmo ve Güler'in arasındaki Cristiano Ronaldo görselini siz de bulamadıysanız, aşağıdaki resme bakabilirsiniz. İşte optik illüzyon testinin sonucu;