Zeka testi: Civciv ve ördeklerin içindeki yavru kedi nerede? 582 kişi denedi 16'sı başarılı oldu...

Zekanın yanı sıra yüksek dikkat becerisi gerektirebilen bu optik illüzyon testi; yavru kedi, civciv ve ördek görseline istinaden ortaya çıkartıldı. Optik illüzyon testinde istenen ördek ve civcivlerin içindeki yavru kedi görselinin 10 saniyede fark edilmesi. Ancak sürenin kısa olması adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyor. İşte detaylar…

Optik illüzyon testleri birçok insanın ilgisini çekiyor. Çünkü testlerdeki gizli görsellerin kısa sürelerde bulunması, eğlenceli olmasının yanı sıra zeka sınırlarını zorlayabiliyor. Bu nedenle kendini sınamak etmek isteyen birçok insan, optik illüzyon testi çözmeyi tercih ediyor.

Civciv, ördek ve yavru kedi görseline istinaden ortaya çıkartılan bu optik illüzyon testi de hem dikkat hem de zeka gerektirebiliyor. Çünkü testte civciv ve ördeklerin içindeki yavru kedinin 10 saniyede tespit edilmesi bekleniyor. Ancak bu hiç de kolay olmuyor.

ZEKA TESTİ: 582 KİŞİ DENEDİ 16'SI BAŞARILI OLDU

Zeka ve dikkat gerektirebilen bu optik illüzyon testi; ördek, civciv ve yavru kedi görseline istinaden oluşturuldu. Optik illüzyon testinde, civciv ve ördek görselleri çoğunlukta yer alıyor. Yavru kedi görselinden ise hem bir tane bulunuyor hem küçük boyutta hem de gizli. Bu nedenle ördek ve civciv görsellerinin arasından bulunması, adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyor.

Optik illüzyon testi, Türkiye'de toplam 582 kişiye gösterildi. Ancak bu testi çözmeye çalışanlardan sadece 16'sı 10 saniyede başarılı olabildi. Peki birçok insanın başarılı olamadığı bu testte, siz 10 saniye içinde başarılı olabilir misiniz? İşte söz konusu optik illüzyon testi;

Yavru Kedi İpucu: Zeka ve dikkat gerektirebilen bu testte pek çok insan ipucundan yardım almıştı. Eğer hem ördek hem de civcivlerin arasındaki gizli yavru kediyi siz de bulamadıysanız, optik illüzyon testinin sol üst köşesine daha dikkatli bakmalısınız.

CİVCİV VE ÖRDEKLERİN İÇİNDEKİ YAVRU KEDİNİN YERİ

Civciv, ördek ve yavru kedi görseline istinaden hazırlanan bu optik illüzyon testi, yüksek zeka ve dikkat becerisi gerektirebiliyordu. Zira bu testi çözmeyi deneyen pek çok insan başarılı olamadı.

Zeka sınırlarını zorlayabilen bu testte, siz de başarılı olamadıysanız aşağıdaki resme bakabilirsiniz. İşte gizli yavru kedi görselinin bulunduğu yer;

Zeka testi: Civciv ve tavukların arasındaki yavru kedi nerede? 715 kişi denedi 42'si 10 saniyede buldu