Zeka testi: Talisca ve Güler'in arasındaki Cristiano Ronaldo nerede? 471 kişi denedi 17'si buldu...

Zeka ve dikkat gerektirebilen bu optik illüzyon testi; Arda Güler, Anderson Talisca ve Cristiano Ronaldo görseline istinaden hazırlandı. Optik illüzyon testinde istenen, Güler ve Talisca'nın arasındaki Cristiano Ronaldo görselinin 7 saniyede fark edilmesi. Ancak hem zeka hem de dikkat gerektirebilen bu testte birçok insan başarısız oldu. İşte detaylar…

Optik illüzyon testleri Türkiye'de ve dünyada birçok insanın ilgisini çekiyor. Çünkü insanların kendilerini sınamalarına olanak sağlayabiliyor. Öte yandan futbolcu görsellerine istinaden oluşturulan optik illüzyon testleri, özellikle futbolseverlerin gündeminden düşmüyor.

Anderson Talisca, Arda Güler ve Cristiano Ronaldo görseline istinaden oluşturulan bu optik illüzyon testi de pek çok insan tarafından yoğun ilgi görüyor. Optik illüzyon testinde beklenen, Talisca ve Güler'in arasındaki Cristiano Ronaldo görselinin 7 saniyede tespit edilmesi. Ancak belirtilen sürede bulunması adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyor.

ZEKA TESTİ: 471 KİŞİ DENEDİ 17'Sİ BULDU

Zekanın yanı sıra yüksek dikkat becerisi gerektirebilen bu optik illüzyon testi; Anderson Talisca, Arda Güler ve Cristiano Ronaldo görseline istinaden ortaya çıkartıldı.

Optik illüzyon testinde, Anderson Talisca ve Arda Güler görselleri çoğunlukta bulunuyor. Cristiano Ronaldo görselinden ise sadece 1 tane yer alıyor. Üstelik söz konusu görsel gizli. Bu nedenle 7 saniyede bulunması hem dikkat hem de zeka gerektirebiliyor.

Zeka sınırlarını zorlayabilen bu test, Türkiye'de toplam 471 kişiye gösterildi. Ancak belirtilen sürede sadece 17 kişi Talisca ve Güler'in arasındaki gizli Cristiano Ronaldo görselini tespit edebildi.

Peki birçok insanın başarılı olamadığı, yüksek dikkat ve zeka gerektirebilen bu optik illüzyon testinde siz belirtilen sürede başarılı olabilir misiniz? İşte kendinizi deneyebileceğiniz o test;

Cristiano Ronaldo İpucu: Zeka ve dikkat gerektirebilen bu testte, Anderson Talisca ve Arda Güler görselinin çoğunlukta olması pek çok insanın başarısız olmasına neden olabiliyordu. Eğer siz de başarılı olamadıysanız, sağ orta tarafa daha dikkatli bakmalısınız.

TALİSCA VE GÜLER'İN ARASINDAKİ CRİSTİANO RONALDO

Dikkatin yanı sıra zeka gerektirebilen bu optik illüzyon testinde pek çok insan başarılı olamamıştı. Talisca ve Güler'in arasındaki gizli futbolcu görselini siz de bulamadıysanız, aşağıdaki resme bakabilirsiniz. İşte Cristiano Ronaldo'nun optik illüzyon testindeki yeri;

Kurt ve tilkilerin içindeki kedi nerede? Zekasına güvenen deniyor! 612 kişiden 42'si başarılı oldu