Zeka testi: 452 kişi denedi 19'u 10 saniyede bulabildi! Beşiktaşlılar bile gizli kartalı bulamadı

Beşiktaş taraftarlarını bile uğraştırabilen bu optik illüzyon testi, kartal ve güvercin görseline istinaden hazırlandı. Güvercinlerin arasındaki gizli kartalın 10 saniyede bulunması bekleniyor. Ayrıca belirtilen sürede bulanların üstün zeka seviyesine sahip oldukları iddia ediliyor. Fakat dikkatin yanı sıra zeka gerektirebilen bu optik illüzyon testinde, Beşiktaşlılar bile başarısız oldu. İşte detaylar…

Beşiktaş taraftarlarının bile çözerken başarısız olabildiği bu optik illüzyon testinde, güvercin görselleri çoğunlukta bulunuyor. Kartal görselinden ise hem bir tane bulunuyor hem de gizli. Testte beklenen ise gizli görselin 10 saniye içinde tespit edilmesi. Ayrıca belirtilen sürede güvercinlerin arasındaki gizli kartalı bulan kişilerin üstün zekalı oldukları iddia ediliyor.

Öte yandan birçok futbol tutkununun çözmeyi denediği bu optik illüzyon testinde pek çok insan 10 saniyede başarılı olamadı. Çünkü zeka sınırlarını zorlayabilen bu testte, Beşiktaşlılar bile oldukça fazla uğraşabiliyor.

BEŞİKTAŞLILARIN BİLE ZORLANABİLDİĞİ OPTİK İLLÜZYON

Optik illüzyon testinde, 10 saniye içinde gizli kartal görselinin bulunması isteniyor. Fakat Beşiktaş taraftarları da dahil olmak üzere Türkiye'de bu testi çözmeyi deneyen 452 kişiden sadece 19'u 10 saniyede başarılı olabildi. Çünkü güvercin sayısının fazla olması, gizli görselin bulunmasını oldukça fazla zorlaştırabiliyor. Bu sebeple yalnızca üstün zeka seviyesine sahip kişilerin belirtilen sürede başarılı olabilecekleri iddia edildi.

Peki Beşiktaşlıların bile zorlanabildiği bu optik illüzyon testinde, siz güvercinlerin içindeki gizli görseli 10 saniyede bulabilir misiniz? İşte kendinizi deneyebileceğiniz o optik illüzyon testi;

Kartal İpucu: Beşiktaş taraftarları bile bu testi çözerken ipucuna bakabiliyor. Çünkü güvercin görselleri işleri oldukça zorlaştırabiliyor. Eğer siz de gizli görseli bulamadıysanız optik illüzyon testinin orta üst tarafına daha dikkatli bakmalısınız.

ZEKA TESTİ: GÜVERCİNLERİN İÇİNDEKİ GİZLİ KARTALIN YERİ

Zekanın yanı sıra dikkat gerektirebilen bu optik illüzyon testinde, Beşiktaş taraftarlarının gizli kartal görselini daha kolay bulabilecekleri öne sürülüyordu. Çünkü onlar için söz konusu gizli görselin farklı bir anlamı olduğu düşünülüyordu.

Fakat adeta zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde, Beşiktaş taraftarları da dahil olmak üzere birçok futbol tutkunu başarılı olamadı. Bunun sonucunda ise, yalnızca üstün zeka seviyesine sahip kişilerin 10 saniye içinde güvercinlerin içindeki gizli kartalı bulabilecekleri öne sürüldü.

Eğer hem zeka hem de dikkat gerektirebilen bu testte, güvercin görsellerinin içindeki gizli kartalı siz de bulamadıysanız aşağıdaki resme bakabilirsiniz. İşte güvercinlerin arasındaki gizli görselin yeri;

Zeka testi: 387 kişi denedi 10 saniyede 25'i buldu! Galatasaraylılar bile resimdeki 7 aslanı bulamadı