Zeka testi: 387 kişi denedi 10 saniyede 25'i buldu! Galatasaraylılar bile resimdeki 7 aslanı bulamadı

Galatasaray taraftarlarını bile uğraştırabilen bu optik illüzyon testi, toplam 7 aslan görseline istinaden ortaya çıkartıldı. Resimde tüm aslanları 10 saniyede tespit edenlerin üstün zekalı oldukları öne sürüldü. Çünkü zeka ve dikkat gerektirebilen bu optik illüzyon testinde, Galatasaraylılar bile şaşırabiliyor. İşte detaylar…

Galatasaray taraftarlarının bile zorlanabildiği bu optik illüzyon testi, 7 aslan görseline istinaden hazırlandı. Optik illüzyon testinde, tüm aslan görsellerinin 10 saniye içinde tespit edilmesi bekleniyor. Ayrıca belirtilen sürede başarılı olan kişilerin üstün zekalı oldukları öne sürülüyor.

Öte yandan bu optik illüzyon testini çözmeyi deneyen 387 kişiden sadece 25'i 10 saniyede başarılı olabildi. Zira dikkat ve zeka gerektirebilen bu testte, Galatasaraylılar bile başarısız olabiliyor.

GALATASARAYLILARIN BİLE ZORLANABİLDİĞİ OPTİK İLLÜZYON

Optik illüzyon testinde, 10 saniyede 7 aslan görselinin bulunması bekleniyor. Ancak bu testi çözmeyi deneyen 387 kişiden sadece 25'i belirtilen sürede başarılı oldu. Üstelik 387 kişinin yarısı Galatasaray taraftarı. Bunun sonucunda ise, sadece yüksek zeka seviyesine sahip insanların belirtilen sürede başarılı olabilecekleri iddia edildi.

Peki birçok insanın başarılı olamadığı ve adeta zeka sınırlarını zorlayabilen bu testte, siz 10 saniye içinde 7 aslan görselinin yerini tespit edebilir misiniz? İşte Galatasaraylıların bile zorlanabildiği o optik illüzyon testi;

Aslan İpucu: Galatasaray taraftarlarının bile zorlanabildiği bu optik illüzyon testi, zeka ve dikkat gerektirebiliyordu. Zira bu testte pek çok insan başarılı olamadı. Eğer siz de başarılı olamadıysanız resmin; sol alt, sol üst, sağ alt ve orta üst köşesine daha dikkatli bakmalısınız.

ZEKA TESTİ: TÜM ASLAN GÖRSELLERİNİN YERLERİ

Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde, aslan görsellerinin yerlerini Galatasaray taraftarlarının daha kolay bulabilecekleri düşünülüyordu. Zira onlar için ilgili görsellerin farklı bir anlamı olduğu iddia ediliyordu. Ancak zeka ve dikkat gerektirebilen bu optik illüzyon testinde, Galatasaraylı olanlar bile şaşırabiliyor. Çünkü sadece 10 saniye süre veriliyor.

Eğer bu optik illüzyon testinde siz de gizli görsellerinin yerini bulamadıysanız, aşağıdaki resme bakabilirsiniz. Nitekim 2 aslan görseli resmin arka planında yer alıyor. Diğer görseller ise aşağıda işaretli şekilde gösteriliyor.

Zeka testi: 582 kişi denedi 16'sı başarılı oldu! Civciv ve ördeklerin içindeki yavru kedi nerede?