Zeka seviyesi yüksek 5 burç! Astrologlar açıkladı

Astroloji her burcun özelliğiyle ilgili tahminlerde bulunur. 12 burç da astrologlar tarafından belirli özelliklerle ilişkilendirilmiştir. Peki, sizce zeka seviyesi yüksek burçlar hangileri? Her astrolog bu konuya farklı bir yorum getirse de çoğunluğu zeka söz konusu olunca 5 burcu söylüyor. İşte zeka seviyesi yüksek 5 burç...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Burçlarla ilgili görüşler kişiden kişiye değişir. Ancak astrologlara göre bazı burçların öne çıkan birtakım özellikleri bulunuyor. Zeka da bunlardan biri. Bazı burçların zekası diğerlerinden daha pratik ve kendini belli ediyor. Astrologlar zeka seviyesi en yüksek burçları sıraladı. Hepsinin notlarında 5 burç öne çıkıyor.

Burçların özellikleri bazılarımız için sadece eğlenceli bir hobi, tanıma aracı, bazılarımız içinse bir rehber. Ama genelde astrolojiye inananlar burçların kişilik özelliklerini etkilediğini düşünür. Eleştirenler ise bunun bilimsel olmayan bir yaklaşım olduğunu söyler.

ZEKA SEVİYESİ YÜKSEK 5 BURÇ

Burçlar genellikle doğduğunuz ay ve günle ilişkilendirilir. Bu durum kişilik özellikleri, davranışlar ve gelecekteki olaylar hakkında bazı tahminlerde bulunulmasına yardımcı olması için kullanılır. İşte en zeki burçlar...

İkizler burcu

Zeka seviyesi yüksek burçlardan biri olan İkizler burcu pratik zekâları ve mizah anlayışı ile dikkat çeker. Bazen ne söylediklerini asla anlamazsınız. Her duruma uyum sağlarlar. Büyüleyici özelliği yetenekli ve zeki olmalarıdır.

Akrep burcu

Akrep burcunu büyüleyici yapan özelliklerin başında zekâ geliyor. Akrepler ne kadar ilgi gördüğüne ya da sevildiğine kafa yormazlar. Onlara göre istediği değer versin yeter. Herkes umurlarında değildir. Bu yüzden de çekicidirler ve enerjileri yüksektir.

Koç burcu

Hırslarıyla ve zekaları bir araya geldiğinde diğer burçları ezer geçerler. Büyüleyici özelliği her şeye rağmen gülümsemesidir.

Kova burcu

Tarihteki başarılı kişilerin çoğu Kova burcudur. Zekalarını kullanmayı iyi bilirler. Sadece gereğinden fazla inatlaştıklarında zekaları 2. plana kalabiliyor.

Aslan burcu

Aslan burcunun büyüleyici özelliği karizması ve özgüvenidir. Takdir edilmeyi hem severler hem de bunu nasıl elde edeceklerini bilirler.