Kedi mi panda mı gördünüz? Kişilik testi zekanızı ve karakterinizi ortaya çıkarıyor

Kişilik testleri zekanın ve karakterin bilinmeyen kapılarını aralıyor. Bugünkü kişilik testindeki görselde kedi ve panda olmak üzere iki hayvan bulunuyor. Peki, siz ilk önce hangisini gördüğünüz? Bu soruya verdiğiniz cevap sizi zekanızla ve karakterinizle ilgili bir yolculuğa çıkaracak. İşte zeka gücünü ortaya koyan kişilik testi...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Merve Kantarcı Çulha

Herkesin kişilik testlerine ilgi göstermesinin sebebi farklıdır. Bunun nedeni takıntılar olabilir, kişinin kendisiyle hesaplaşması, kendini merak etmesi ya da benmerkezci olması olabilir. Bu sebeplerin hiçbiri de olmayabilir. Çünkü insan sürekli yenilenen ve gelişen bir varlıktır. Dolayısıyla sebepsiz de bu kişilik testlerini çözebilir.

Bugünkü kişilik testi zeka gücünü ortaya koyuyor. Resimde biri kedi diğeri panda olmak üzere iki hayvan yer alıyor. Önemli olan sizin ilk olarak hangisini gördüğünüz. Çünkü insan beyninin ilk tercih ettiği her şey aslında bir fikrin, zekanın ya da yaşanmışlığın ürünü olabiliyor. Bu testte resme ilk baktığınızda önce hangi hayvanı gördüğünüz zekanız ve karakter özelliklerinizi nasıl kullandığınız hakkında ipucu veriyor.

KİŞİLİK TESTİ NE DİYOR?

Dışarıdan bir gözün karakterimizle ilgili yorumlarda bulunması genelde dikkatimizi çeker. Çünkü hepimiz insanız ve zamanla değişime uğrayan yönlerimiz olduğunu kabul ediyoruz. Kişilik testleri bu anlamda insanların karakterini dışardan bir göz gibi değerlendiriyor. Hatta bazen dışardan bir gözün yaptığı yorum daha güven verici olabiliyor. Karakterimizle ilgili bu varsayımlar herzaman yüzde yüz doğru olmasa da buna yakın şeyler de yok değil. Zeka gücünü ortaya koyan kişilik testi için aşağıdaki fotoğrafı tıklayabilirsiniz.

Zeka sınırlarını zorlayan viral test! Dikkat testi