Yan yana geldiğinde akciğeri mahveden temizlik ürünleri

Ev temiz olsun diye çamaşır suyu gibi bazı temizlik ürünlerini birbirine karıştıran çok insan var. Fakat hiç farkında olmadan karıştırdığınız temizlik ürünleri akciğerden beyne kadar vücudu bitiriyor. İşte asla karıştırılmaması gereken temizlik ürünleri…

Tertemiz bir ev ya da iş yeri için marketlerde satılan temizlik ürünlerini almakla doymuyor bir de bunları birbirine karıştırarak temizlik yapıyorsanız hayatınız tehlikede demektir. Çünkü bazı kimyasal bileşenler vücudu zehirliyor. Hem beyni hem de akciğerleri bitiriyor.

ASLA YAN YANA KULLANILMAMASI GEREKEN TEMİZLİK ÜRÜNLERİ

Çoğu cam temizleyici amonyak içerir, bu nedenle asla çamaşır suyu ile karıştırılmamalıdır.

Ağartıcı asidik ürünler ve bazı deterjanlarla karıştırılmamalıdır. Beyaz sirke, ovalama alkolü ve amonyak ile de iyi karışmaz. Ancak beyaz sirke ve ağartıcının benzer kullanımı yanıltıcı olabilir. Düşük dozlarda kullanıldığında bile, bu ilk kombinasyon vücudun çeşitli kısımlarını etkileyebilecek toksik bir klor ve kloramin buharı açığa çıkarır. Gözler sulanabilir ve akciğerler tahriş olabilir, hatta boğaz ağrınız bile olabilir.

Ayrıca, ağartıcı alkolle karıştırıldığında aşırı derecede toksik ve tahriş edici hâle gelebilir. Bu kusmaya ve hatta bilinç kaybına neden olur. Yüzeylerinizdeki kireci ve hoş olmayan lekeleri çıkarmak için tek başına ev alkolünü seçin.

Zekâ zorlayan kişilik testi! Resimdeki hayvanı kimse göremiyor! Sadece...

İncecik bel için 5 diyet kuralı! Bu yiyeceklerle yağlara güle güle diyeceksiniz