Zerrin Özer tam 33 kilo verdi! Zayıflamak isteyenler bu diyet ile tığ gibi olacak

Zerrin Özer, yaptığı diyet sayesinde tam 33 kilo vermeyi başardı. Adeta eriyerek farklı bir kişi haline dönüşen ünlü şarkıcı, yeni haliyle sevenlerini şaşırttı. Kilo vermek isteyen kişiler için sırrını paylaşan Zerrin Özer, yaptığı diyeti paylaştı. İşte detaylar…

Yaptığı diyet sayesinde adeta eriyen Zerrin Özer, 109 kilodan 76 kiloya inmeyi başardı. Toplam 33 kilo veren ünlü şarkıcı, yaptığı diyeti 6 ay uygulayarak başarıya ulaştı. Pek çok kişiye ilham olabilecek sır diyet paylaşıldı. Zerrin Özer'in formunu sağlayan diyet pek çok kişiye de yardımcı olacak.

ZERRİN ÖZER'İN SIR DİYETİ

Düzenli beslenme alışkanlığını sürdürebilmek için diyetini harfiyen takip eden Zerrin Özer, her gün spor salonunda hoca eşliğinde çalışmalar yaptı. Kilo analizine göre yönlendirilen ünlü şarkıcı, spor aletleri haricinde 1 saat koşu bandını kullandı. Haftanın 3 günü sporunu ihmal etmeyen Zerrin Özer başarıya ulaştı.

TÜKETTİĞİ BESİNLER

Kilo verme sürecinde katı bir diyet uygulamayan Zerrin Özer ağırlıklı olarak bol yeşillik, az yağlı protein, sebze ve bakliyat tüketti. Bazı sabahlar ise yağsız süt, müsli ya da yoğurt eşliğinde kahvaltı yaptı. Zerrin Özer diyetten sıkılmamak için kimi zaman buğday ya da çavdar ekmeği de tüketti.

Diyet için kullanılan besinler genel olarak şu şekilde;

Kahvaltılarda yoğurt ya da yağsız süt.

Bolca yeşillik, az yağlı protein, bakliyat ve sebze tüketimi.

Kuru kayısı.

Tam buğday ya da çavdar ekmeği.

Her gün tüketilmek üzere sıcak su ve bitki çayı (Her gün 4 bardak yeşil çay).

Her gün yapılan 1 ya da 1.5 saatlik spor.

Zencefil, tarçın, zerdeçal ve keten tohumu.

GÜNLÜK BESLENME PROGRAMI

KAHVALTI: Zerrin Özer haftanın 3-4 günü müsli ve süt tüketiyor. 2-3 gün ise yağsız peynirden yapılan tost yiyor.

ARA ÖĞÜN: Az şekerli meyve ve yanında 1 gün badem, 1 gün fındık ya da ceviz tüketiyor.

ÖĞLEN: Beyaz protein, tavuk, balık, yumurta beyazından yapılmış omlet ve yağsız yoğurt tüketiyor. Ayrıca yanında ızgara sebze yiyor.

ÖĞLE VE AKŞAM ARASI: Yağsız süt, elma kurusu ve 1 ceviz.

AKŞAM: Bulgur pilavı, çavdar ekmeği ya da tam buğday ekmeği tüketiyor. Ayrıca 5 gün az yağlı sebze yemeği ve 2 gün kuru bakliyat yiyor.

HAFTADA 1 GÜN: Aşırıya kaçmamak kaydıyla mantı, kebap ve pizza tüketiyor. Eğer 2 gün üst üste yerse, 1 gün lahana çorbası tüketiyor.

HER GÜN: Bol su ve bitki çayı içiyor. Ayrıca her gün 2-3 bardak kilo korumaya fayda sağlayan çay tüketiyor.