Zayıflamak isteyenler dikkat! İşte 1 haftada 5 kilo vermenin yöntemi

Kilo vermek isteyen birçok insan diyet arayışına girebiliyor. Ayrıca bu noktada 1 haftada 5 kilo vermeye yardımcı olabilen bir diyet de bulunuyor. Bu nedenle zayıflamak isteyenlerin söz konusu diyete dikkat etmeleri tavsiye ediliyor. İşte zayıflamaya yardımcı olabilen o yöntem…

Zayıflamak isteyen birçok insan diyet formüllerini araştırabiliyor. Ayrıca bu noktada bazı diyetler olumlu sonuçlar verirken, bazıları vermiyor. Çünkü diyetler, diyetisyen eşliğinde kişiye özel olarak hazırlanıyor. Bu nedenle bir diyetten herkes aynı sonucu alamayabiliyor.

Öte yandan bir diyet sayesinde 1 haftada 5 kilo vermek mümkün olabiliyor. Ayrıca söz konusu yöntemdeki temel besin, hurma.

1 HAFTADA 5 KİLO VERMENİN YÖNTEMİ

Kilo verme sürecine girecek olan birçok insan, hurma diyetini tercih edebiliyor. Çünkü hurmada bulunan demir ve potasyum mineralleri, metabolizmanın hızlanmasına yardımcı olabiliyor. Öte yandan lifli bir bitki olduğu için zayıflama sürecine faydalı olabiliyor. Bunun yanı sıra sindirim sisteminin kolaylaşmasında yararlı olabiliyor.

Zayıflama sürecinde tercih edilebilecek hurma diyeti, herkeste aynı sonucu vermeyebilir. Ancak birçok kişinin de tercih ettiği bu diyet, 1 haftada 5 kilo vermeye de yardımcı olabiliyor.

ZAYIFLAMAYA FAYDALI HURMA DİYETİ

Zayıflama sürecinde birçok insan hurma diyetini tercih edebiliyor. Nitekim hurma diyetinin uygulanışı şu şekilde;

  • Günde 21 hurma ve 3 kase light yoğurt tüketilir.
  • Ayrıca bu besinler; sabah, öğle ve akşam olmak üzere ayrı ayrı 7 adet hurma ve 1 kase light yoğurt şeklinde tüketilir. Bu sayede günlük 21 hurma ve 3 kase light yoğurt sayısına ulaşılır.
  • Yoğurdun besleyici içeriği, açlık hissini azaltabilir. Bu nedenle zayıflamak isteyen birçok insan tarafından hurma diyeti tercih edilebiliyor. Öte yandan yoğurdun soğuk bir şekilde tüketilmesi tavsiye ediliyor. Çünkü vücut, soğuk tüketilen yoğurdu ısıtmak için kalori harcayabilir. Bunun sonucunda ise zayıflama süreci hızlanabilir.

    Dikkat: Zayıflamak için önerilen hurma diyetini, alerji etkisi oluşabilecek veya farklı bir sağlık rahatsızlığı oluşma ihtimali bulunan kişilerin uzman bir doktora danışarak tercih etmeleri gerekir.