Zayıflamak isteyenler dikkat: Hurma ile 7 günde 5 kilo vermek mümkün!

Kilo vermek isteyen birçok insan, çeşitli diyet formüllerini deneyebiliyor. Ayrıca bu noktada zayıflamak için hurma da tavsiye edilebiliyor. Nitekim hurma diyeti sayesinde 7 günde 5 kilo vermek mümkün olabiliyor. Detaylar haberimizde…

Kilo vermek isteyen birçok insan çeşitli diyet formülleri ile bu isteğini gerçekleştirmeye çalışabiliyor. Ayrıca her diyet, her insanda aynı etkiyi oluşturmayabiliyor. Çünkü diyetler, diyetisyen eşliğinde kişiye özel olarak hazırlanabiliyor.

Öte yandan hurma diyetine zayıflamak isteyenlerin dikkat etmeleri öneriliyor. Çünkü hurma diyeti ile 7 günde 5 kilo vermek mümkün olabiliyor.

HURMA DİYETİ İLE KİLO VERME

Kilo vermek isteyen birçok insan, hurma diyetini tercih edebiliyor. Çünkü kolay bir şekilde uygulanabilen hurma diyeti ile 7 günde 5 kilo vermek mümkün olabiliyor. İşte hurma diyetinin uygulanışı;

Sabah: 7 adet hurma ve 1 kase light yoğurt tüketilir.

Öğlen: 7 adet hurma ve 1 kase light yoğurt tüketilir.

Akşam: 7 adet hurma ve 1 kase light yoğurt tüketilir.

Günlük Toplam: 21 hurma ve 3 kase light yoğurt tüketilir.

Not: Kilo vermek için tavsiye edilebilen hurma diyetini, alerji etkisi oluşabilecek ya da farklı bir sağlık rahatsızlığı geçirme riski bulunan insanların uzman bir doktora danışarak tercih etmeleri gerekir.

88 kilodan 50'ye düştü: Tığ gibi oldu! İşte Yağmur Sarıoğlu'nun kilo verme sırrı