Zayıflamak için limon, sirke ve zencefili kullanmanın püf noktası! En ucuz zayıflama yöntemleri

Zayıflamanın en ucuz yöntemlerini bir araya getirdik. Herkesin bildiği ama aslında çoğunun nasıl uygulanacağını bilmediği bu yöntemler doğru kullanıldığında kilo vermeyi kolaylaştırıyor. Limonlu su, sirke, zencefil, biber ve su gibi basit malzemelerle zayıflama kurallarını hazırladık. İşte fit olmak için püf noktalar...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Zayıflamak denilince akla ilk gelen limonlu su ve sirke oluyor. Peki, hangisi nasıl içilir? İşte kilo vermeye çalışanlar için en ucuz zayıflama yöntemleri...

LİMONLU SU İÇ

Limonun detoksifikasyon özelliği sayesinde yağların yok edilmesine yardımcı olduğu bilinmektedir. Limon yemek yeme isteğini önemli ölçüde azaltır. Üstelik limonlu su yapmak da çok kolay. Ilık suya bir limon sıkın, karıştırın ve içirin. Gün içerisinde aşırıya kaçmadan içilebilir.

SOĞUK SUYA GÖRE DAHA SICAK SUYA ALIŞMAK

Su mükemmel bir içecektir çünkü kalori içermeyen tek içecektir. Bu nedenle kilo vermek için idealdir. Uyandığınızda yatağa gidin ve gün içerisinde dilediğiniz gibi ve özellikle her yemekten önce yarım bardak alın.

ZENCEFİL ÇAYI İÇ

Zencefil kilo vermeye yardımcı olduğu konusunda köklü bir üne sahiptir. Zencefil infüzyonları veya zencefil kroketleri zayıflama diyeti için idealdir. Zencefil infüzyonunu ise sabah kalkınca ve akşam saatlerinde içmek zayıflamayı kolaylaştıracaktır.

ELMA SİRKESİ KULLANIN

Elma sirkesi özellikleri sayesinde metabolizmayı uyarır ve sindirimi kolaylaştırır. Kilo vermek için diyetinizde elma sirkesini düzenli olarak kullanmanız önerilir. Daha sonra günde 2 ila 3 defa iki çay kaşığı içilebilir. Elma sirkesine dayalı zayıflama içeceği de etkilidir. Bunu yapmak için 100 ml ılık suyu bir çay kaşığı sirkeyle karıştırmanız ve üzerine tercih ettiğiniz bir kaşık bal veya birkaç damla portakal suyu eklemeniz gerekir. Kilo vermek için yemekten önce veya yemek sırasında alınmalıdır.

BİBER TÜKETİN

Biber pek çok özelliği olan bir baharattır. İyi sindirime yardımcı olur ve yağ yakarak kilo vermenize yardımcı olur. Bu hedefe ulaşmak için tüm yemeklere düzenli olarak eklenmesi gerekir.