Zayıflamak bu kadar basit! Bu içecek yağları ve toksinleri temizliyor

Zayıflamak isteyenler yağları ve toksinleri temizleyen besinleri araştırıyor. Zayıflatan 3 besinden bir içecek hazırlayarak vücudunuzdaki yükten kurtulabilirsiniz. İşte yüzde 100 doğal yağları temizleyen içecek tarifi…

Yaz aylarında herkesin tercihi zayıflatan içecekler oluyor. Fakat hem yağları hem de toksinleri temizleyen süper içecek tüketmek zayıflama konusunda daha etkili oluyor.

Santeplusmag sitesinde yer alan habere göre limon, sarımsak, zencefil ve su üçlüsünden hazırlanan içecek hem toksinleri, yağları temizliyor hem de zayıflatıyor. Ayrıca birçok hastalıktan da koruyor.

Sarımsağın Faydaları

Sarımsak kan basıncını, şeker seviyesini ve kolesterolü düşürür. Antibakteriyel özelliklere sahiptir, cilt enfeksiyonunu ve solunum problemlerini tedavi eder ve kilo kaybını destekler.

Zencefilin Faydaları

Zencefil, kalp hastalıklarını önlemeye ve iyileştirmeye, kan akışını artırmaya, kilo vermeyi teşvik etmeye, enerjiyi artırmaya, soğuk algınlığı ve öksürüklerle savaşmaya yardımcı olur.

Limonun Faydaları

Limon kalp atış hızını düzenler, kalbin düzgün çalışmasına yardımcı olur, içerdiği vitaminlerle birçok besin maddesi sayesinde kilo vermeye katkı sağlar. Diyabet, kabızlık, hipertansiyon, ateş, hazımsızlığı önlemeye yardımcı olur ve cilt , saç ve dişlerini kalitesini iyileştirir.

ZAYIFLATAN İÇECEK MALZEMELER

2 litre su

2 cm'lik bir parça zencefil

4 diş sarımsak

4 limon

TARİFİ

Zencefili güzelce yıkayıp soyun, ardından ince ince doğrayın ve sarımsakla aynı işlemi tekrarlayın. Daha sonra limonları kabuğuyla birlikte doğrayın ve her şeyi suyla bir karıştırıcıda karıştırın.

Daha sonra karışımı bir tencereye alıp orta ateşte kaynattıktan sonra ocaktan alıp soğumaya bırakın. Sonunda içeceği süzün ve cam şişelere veya bir kavanoza dökün. Yemeklerden birkaç saat önce günde iki kez bir bardak içebilirsiniz.

KİMLER BU İÇECEĞİ TÜKETEMEZ?

Kanda metabolik bir hastalık olan porfiri hastalarında sarımsak tüketilmemelidir. Ayrıca ameliyattan önce ve sonra kaçınılmalıdır.

Zencefil, hamile kadınlar, zayıf veya diyabetik kişiler için önerilmez.

Böbrek veya safra yolları rahatsızlıkları, mide ekşimesi veya mide ülseri olan kişiler için limondan kaçınılmalıdır.