Zayıf gösteren tek renk siyah değil! Kendinizi zorlamayın

Fazla kilolar istediğini giyinme özgürlüğünü biraz kısıtlasa da doğru renkleri seçerek kendinizi zayıf gösterebilirsiniz. Bu şekilde göbek yağlarını gizlemek mümkün. İşte zayıf gösteren renkler...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Kilo alınca bazı kıyafetleri dolaba kaldırmak durumunda kalıyoruz. Oysa renk tercihlerini değiştirerek durumu kurtarabiliriz. Çünkü insanı zayıf gösteren renkler ve giyinme püf noktaları var.

Kıyafetlerde özellikle göbek gizlenmek istenir. Öncelikle kendinizdeki özgüveni kilo psikolojisi ardına saklamayın. Sonuçta siz hala mükemmel birisiniz. Üstelik isterseniz kendinizi zayıf gösterebilirsiniz.

ZAYIF GÖSTEREN RENKLER VE PÜF NOKTALAR

Zayıf görünmenin ilk kuralı bedene göre kıyafet seçmek. İkinci kuralı ise renk. Çok bol olan giysiler sizi rahatsız ederken, çok dar olan giysiler sizi tombul bir sosis gibi gösterecektir.

Zayıf gösteren renkelrin başında tabiki siyah geliyor.

Parlak kahverengi, antrasit gri, koyu yeşil veya gece mavisi de zayıf gösteren diğer renklerdendir.

KİLOLU İNSANLARIN EN SIK YAPTIĞI RENK HATASI

Zayıf gösteren renkleri sıraladık. Burada en sık yapılan hata renkleri karıştırmak. Bedeni ağırlaştırmadan ve sıkıştırmadan renk seçmelisiniz. Düz renklere sadık kalmakta fayda var. Gösterişli renkle neon renk birbirine karıştırılmamalıdır.

Pastel ve ten renkleri de müttefiklerinizdir, çünkü çok ince bir şekilde renk dokunuşu verirler. Ayrıca bu renk türü bedene uyum sağlama gücüne de sahiptir.

TEK RENK SİYAH DEĞİL

Zayıf gösteren tek renk siyah değildir. Hatta kırmızı siyah etkisinden daha güçlüdür. Kırmızı daha taze, daha sağlıklı ve daha ince bir görünüm sağlar. Araştırmalar, kırmızının insanları daha çekici ve kendinden emin yaptığını bile iddia ediyor.

BEYAZDAN KAÇININ

Genel olarak, daha ince görünmek istiyorsanız beyazdan ve çok açık renklerden kaçının.

Resimde hayvan mı var aile mi? İlk ne gördüğün farkını söylüyor! Şaşırtan kişilik testi