Yüzdeki kırışıklıklara son! Yüzde 10 dakika bekletmek yetiyor

Genç kalmak için kırışıklık karşıtı kremleri kullanmak istemeyenler doğal kür tariflerini deneyebilir. Özellikle zeytinyağlı kürler büzücü, antibakteriyel ve antiinflamatuar özellikleri sayesinde ölü hücrelerden kurtarır. İşte yüzdeki kırışıklıkları yok eden ve gençleştiren zeytinyağlı kür tarifi...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Karbonat ve zeytinyağı... Cilt için muhteşem iki ürün. Biri cildi ölü hücrelerden kurtarıyor, kırışıklıkları yok ediyor, diğeri ciltteki lekeleri temizliyor. Gençleştiren kür denildiğinde akla gelen bu iki malzemeyi bir araya getirdiğinizde ise yepyeni bir insan oluyorsunuz. Bu iki bileşenin kombinasyonu size parlak ve gençleşmiş bir cilt verir. Bu karışım yine de sivilce izleri gibi bazı lekeleri de yok ediyor.

KIRIŞIKLIKLARI YOK EDEN KÜR İÇİN MALZEMELER

1 yemek kaşığı zeytinyağı

1 yemek kaşığı karbonat

1 yemek kaşığı ılık su

TARİFİ

Kabartma tozu ile zeytinyağını bir kasede birkaç saniye karıştırarak karıştırın. Ardından ılık suyu ekleyin ve macun kıvamına gelene kadar her şeyi karıştırın. Suyun tamamını eklemeye gerek yok. Bu karışım kırışıklıkların giderilmesine ve daha genç bir cilde sahip olunmasına yardımcı olur.

KULLANMA ÖNERİLERİ

Bu karışım cilt için tehlikeli olmasa da herhangi bir reaksiyon göstermeyeceğinden emin olmak için doğrudan yüze uygulamadan önce kola ya da bacağa uygulanmalıdır. Alerjik reaksiyonunuz olmadığından emin olmak için beş ila on dakika bekleyin. Daha sonra yüzünüzün her yerindeki kırışıklıkları gidermek için uygulayın ve on dakika bekletin.

Ürünü ılık suyla çıkarın, tercih ettiğiniz sabunla yüzünüzü yıkayın ve havluyla ovalamadan nazikçe kurulayın. Son olarak, her zamanki nemlendiricinizi uygulayın.

İdeal olarak, tüm faydalardan yararlanmak ve cildinize zarar vermemek için bu karışımı beş günde bir uygulamak daha iyidir.