Yüz güzelleştiren makyaj tüyoları

Makyaj yapmak bir sanattır. İnce ayrıntıları göz ardı etmeden yapılan makyaj, güzelliğinize güzellik katar. Peki, yüz güzelleştiren makyaj tüyoları neler? Makyaj yaparken nelere dikkat edilmelidir?

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Makyaj yapmanın detaylarını pek çok kişi bilmez. Ancak doğru uygulanmış bir makyaj yüzünüze güzellik katarak daha çarpıcı bir görünüme kavuşmanızı sağlar. Peki, yüzünüzü güzelleştiren makyaj tüyoları neler? Makyaj yaparken nelere dikkat edilmelidir? İşte sizin için hazırladığımız makyaj tüyoları...

1- ELMACIKLARI AYDINLATIN: Yüz kemiklerinizi aydınlatarak belirginleştirebilirsiniz. Elmacık kemiklerinize ve kaş altınıza sürdüğünüz aydınlatıcı hatlarınızı belirginleştirir.

2- DUDAK BALMINI UNUTMAYIN: Çatlak bir dudak yüzeyine sürülen boya fresh durmaz. Ruj sürmeden önce dudaklarınızı dudak balmı ile yumuşatın ve onarın.

3- PEELİNG UYGULAYIN: Makyaj temiz bir ciltte güzel görünür. Bu yüzden cildinizin temizliğine dikkat edin. Cildinizi neme doyurun.

4- KOYU FARLARDAN UZAK DURUN: Göz kapaklarınızı fara boğmanız makyajı aşırılaştırır. Daha genç ve güzel makyajın sırrı soft farlar denemekten geçer.

5- GÖZ PINARLARINA BEYAZ KALEM: Yorgun bir görüntüden enerjik bir görünüme geçişin en kolay yolu gözlerinizin içine ve göz pınarlarınıza beyaz kalem sürmektir.