Yürüyen cesede dönen 3 burç! Onlar öldü ama yaşamaya çalışıyorlar

Filmlerden dizilerden alışık olduğumuz zombiler gibi yürüyen ceset olan 3 burcu sizler için araştırdık. Bitik olmalarına rağmen yaşamaya çalışan bu 3 burç, hayattan ümitlerini kestiler. Aşkta ve kariyerde sürünerek devam etmeye çalışıyorlar. İşte yürüyen cesede dönen 3 burç...

AKSAM.COM.TR / MOR PAPATYA

Fatimatüzzehra Maslak

Zombiler masalardan ve filmlerden günümüzdeki hayatlara kadar ulaşan yürüyen cesetlerdir. Ölmelerine rağmen yaşamaya devam eden bu 3 burçta tıpkı zombilere döndüler ama zararsız zombi bunlar. Bütün zarar ziyanları kendilerine olan 3 burç öldüler ama yaşamak için yaşıyorlar.

Zodyak haritasında sürekli olarak kaybeden ve kaybetmekten yorulan bu burçlar yürüyen cesetlere döndü. Onlar için yaşamak artık imkansız gibi gelir. Zombiden farkları olmadıklarından aşktan kariyerden umutlarını kestiler. Dümdüz yaşıyorlar.

YÜRÜYEN CESEDE DÖNEN 3 BURÇ!

İKİZLER BURCU

Bir türlü başarılı olmadığı aşk hayatından sıkıldı. Kariyere odaklanayım derken onu da eline yüzüne bulaştıran İkizler burcunun kaybı çok büyük. Onlar şuan sadece nefes alıp yollarına devam ediyorlar. Zombilerden farkları olmayan İkizler burcu nefes almaya bile üşenecek hale geldi.

BAŞAK BURCU

Biri Başak burçlarını bataklıktan çıkarsın. Hayatta karşı umutlarını kesip bir yere sinen Başak burçları kimsenin kendilerine dokunmasını istemiyor. Başak burcu insanlara olan güvenini kaybedeli yıllar oldu. Hele ki aşk hayatı sıfır elde sıfır.

BALIK BURCU

Balık burcu kendini bir tepeden aşağıda bırakabilir. Her an nefesini tutabilir. İçinde bulunduğu çıkmazlar Balık burcunu yıprattı. Yürüyen ceset gibi oradan oraya dolaşıyor. Balık burçlarının bu kayıp halinin tek nedenleri kendileri de biliyor. Hayal kurmaktan vazgeçtikleri an yeniden başarabilirler.

Balık burcunun aklını başından alacak 3 burç! Bu aşka ancak onlar dayanabilir