Yumurtayı haşlarken içine limon atın! Etkisi inanılmaz

Yumurta haşlandıktan sonra soyması hem vakit alıyor hem de zor. Fakat yumurtanın kolayca soyulması için bir püf noktası var. İşte sahurda tok tutan haşlanmış yumurtayı soymanın kolay yolu...

Sahurda tok tutan besin olan yumurtayı genelde haşlayarak tüketiyoruz. Fakat haşlanmış yumurtayı soymak bazılarımız için sorun ve vakit alıyor. Özellikle haşlanan yumurta sayısı çoksa gece gece yorucu oluyor.

Yumurtayı haşlarken içerisine 2 dilim limon atarsanız piştikten sonra yumurtanın kabuğunun kendiliğinden soyulduğunu göreceksiniz.

HAŞLANMIŞ YUMURTANIN FAYDALARI

En besleyici proteindir.

Göz için faydalıdır.

Tok tuttuğu için kilo vermeye yardımcıdır

Kas ve kemik gelişimine faydalıdır

Hafıza için etkilidir

İbn-i Sina 1000 yıl önce önerdi! Kronik öksürük için birebir