Yoğurdun yeşil suyunu dökmeyin! Dokuları yeniliyor

Yoğurt, en önemli kalsiyum ve protein kaynağı. Yoğurt tüketirken genelde çoğumuz yeşil suyunu döküyoruz. Fakat bu suyun da ayrı bir şifası bulunuyor.

Yoğurdun yeşil suyunu dökenlerden misiniz? Öyleyseniz haberimizi okuyunca fikriniz değişebilir. Yoğurdun yeşil suyu dokular yeniliyor, enerji veriyor ve büyümeyi destekliyor.

YOĞURDUN YEŞİL SUYU NASIL TÜKETİLEBİLİR?

İyi bir vitamin kaynağı olan yeşil su, çorbalara karıştırılabilir, ayran gibi içilebilir, ara öğünlerde nane, salatalık, birkaç kaşık yoğurt ve suyu cacık yapılarak tüketilebilir.

Uzmanlar, öğle ya da akşam öğününde bir kâse yoğurt tüketmeyi öneriyor. Ev yapımı yoğurt tüketmek sağlık açısından daha faydalı olacaktır.

İlişkilerde duyguları aniden değişen 3 burç

Ebru Şallı'nın yağ yaktıran sabah detoksu tarifi