Yoğurda ve salatalara ekleyin! Kansere düşman, vücuda dost

Çörek otu, faydaları kanıtlanan şifalı bitkiler arasında yer alıyor. Uzmanlar, çörek otu yağı yerine çörek otunun kendisini çorbalarda, yemeklerde ve yoğurtta tüketmeyi öneriyor. İşte çörek otunun vücuda etkileri...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Çörek otu asırlardır faydaları bilinen şifalı bitkilerin başında geliyor. Çörek otu baş ağrısından kansere kadar birçok hastalığa düşman. Uzmanlar, çörek otunu çorbalarda, yemeklerde ve yoğurtta tüketmeyi öneriyor.

ÇÖREK OTUNUN FAYDALARI

Araştırmalara göre çörek otu astım hastalığına faydalı

Çörek otu yüksek tansiyonu düşürme noktasında etkilidir

Araştırmalarda yapılan deneyler sonucunda çörek otunun meme kanserine neden olan kanser hücreleri yavaşlatmada başarılı olduğu ortaya konmuştur

Çörek otu şeker hastalarına da faydalıdır. Yapılan deneyler sonucu çörek otu yağının kan şekerini düşürme noktasında önemli rol aldığı ortaya konulmuştur

Balgam ve gaz giderici özelliği vardır, temizleyici etkisi bulunur

Nezleye iyi gelir

Baş ağrısı için faydalıdır, sinüsleri açar

Kurtları öldürür

Kilo vermeyi de kolaylaştırır

En kolay meze haydari nasıl yapılır?

Aslan Dolunayının etkisi 15 gün sürecek! Aşk mı güç mü kazanacak?

Muzlu süt mü ballı süt mü daha faydalı? Prof. Dr. Osman Müftüoğlu açıkladı