Birebir tutan San Sebastian cheesecake tarifi

San Sebastian cheesecake tarifi çok sevilen tatlılar arasında yer alıyor. Zor gibi görünen San Sebastian cheesecake tarifini en kolay hâlini sizler için hazırladık. Şef Hatice Akman, bu kekin püf noktasının malzemeleri blenderden geçirmek ve süzmek olduğunu söyledi. İşte birebir tutan San Sebastian cheesecake tarifi ve malzemeleri…

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

San Sebastian cheesecake tarifi merak ediliyor. Peki, San Sebastian cheesecake nasıl yapılır? Bu kekin püf noktası malzemeleri blenderden geçirmek ve süzmek. İşte hiçbir yerde olmayan Şef Hatice Akman'ın San Sebastian cheesecake tarifi ve malzemeleri...

SAN SEBASTİAN CHEESECAKE MALZEMELER

700 krem beyaz peynir

500 gram labne peyniri

75 gram un

400 gram şeker

550 gram sıvı krema

7 yumurta (5 bütün, iki yumurtanın sadece sarısı)

SAN SEBASTİAN CHEESECAKE TARİFİ

San Sebastian cheesecake tarifi için önce kalıbı ve yanmaz kâğıdını hazırlayın.

Fırını 230 derecede ısıtın.

Şeker ve yumurtayı 10 dakika hızlıca çırpın ve ardından diğer malzemeleri ekleyin.

Tüm malzemeleri blenderde 3 dakika çektirin ve süzgeçten süzerek kalıba dökün.

230 derece ısıtılmış fırında 20 dakika pişirin.

Sonrasında fırının derecesini 190'a indirin ve 30 dakika daha pişirin.

SAN SEBASTİAN CHEESECAKE PÜF NOKTASI

Burada önemli olan malzemeyi teker teker ekleyip çırpmak değildir. Püf noktası bütün malzemeyi ekledikten sonra el blandırdan çekip süzüp pürüzsüz olmasını sağlamaktır. Afiyet olsun...

İlişkilerde özü sözü bir olan 3 burç