Yılanlıkta Nilay'ı ve Görkem'i geçecek 5 burç! Entrika, sır, kin... O burçlarda ne ararsan var

Burçların özellikleri astrolojiye ilgi duyanlar tarafından merak ediliyor. Yılanlıkta master yapmış 5 burç arkadaş ortamlarında kök söktürüyor. Onlar intikam telaşına düşünce gözleri kimseyi görmüyor. O burçların hayatından entrika, sır, kin ve gizem eksik olmuyor. İşte yılanlıkta master yapmış 5 burç...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Burçların en çok konuşulan özellikleri nefretleri, ilişkileri, aşkları, intikamları şeklinde liste uzayıp gidiyor. Peki, kimler daha yılan, kimler daha kinci? Astroloji burçların özelliklerini en kısa haliyle tanımlıyor. En yılan burçların özellikleri sizi şaşırtabilir.

EN YILAN 5 BURÇ

Bazı burçlar intikamı severken bazıları da kiniyle ateş açar. Herkesin hayattan, insanlardan hıncını alma şekli farklıdır. Fakat bazı burçlar var ki ateş topu gibidir. Alev alınca herkese sıçrar. İşte yılanlıkta master yapmış 3 burç...

Akrep

Zodyak'ın en gizemli burcu olan Akrebin kinine, sırrına akıl yetişmez. Onların kafasındaki oyunlar bitmez. Tuzak kurmayın tuzağa düşersiniz. Bir Akrep burcunu sinirlendirmek tüm ilişkileri alt üst edebilir. İntikam duygusunu harekete geçirirseniz yandınız.

Oğlak

Pratik zekaya sahip olan Oğlakların arkasından iş çeviremezsiniz. Bir Oğlak canı isterse oyunun başrolü de olur kötü adamı da... Oğlakların nefretine takılanlar çırpındıkça batar.

Koç

Koç tarafından ve daha spesifik olarak içgüdüleri tarafından yönetilen bu burç, eğer kendilerini tehdit altında hissederlerse önce ateş edebilir ve daha sonra sorular sorabilir. Rekabetçi çizgileri aynı zamanda geçmiş kinlerinden kolayca vazgeçemedikleri anlamına da geliyor.

Boğa

Varlıkların ve görünümlerin gezegeni Venüs tarafından yönetilen bu burcun en iyi intikamı, hayatı iyi yaşamaktır. Bu bakımlı burçlar aynı zamanda kin tutma konusunda da beceriklidir, bu yüzden eğer onları aştıysanız, kendinizi bu delikten çıkarmak için alçalmayı düşünebilirsiniz.

Aslan

Bu burç kendini hep spot ışıkları altında parlayan bir yıldız gibi görür. Kendilerine ait olanı geri alırken, onların intikamcı eğilimlerini yakından tanıdığınızı göreceksiniz.