Yeto dedirten 3 erkek burcu! Onlar zehir zemberek

İdeal erkeği bulana kadar geçireceğimiz zamanları dil öğrenerek geçirebilirdik. Yine de bu 3 burç erkeğinin dillerini öğrenemedik. Çünkü onların dengesizliği kadınları en çok delirten özelliklerin başında geliyor. İşte hayatı zehir eden 3 burç erkeği...

AKSAM.COM.TR/MORPAPATYA

Uzun süren ilişkiyi evlilikle taçlandırmak çok mantıklı gelse de uzun vadede sıkıntılar çıkaran, çıkmasa bile yaratan 3 burç erkeği haberimizde.

Borcunuz harcınız yoksa dertsiz başınıza dert almak istiyorsanız bu 3 burç ile psikolojik dram filmi tadında yıllarınızı geçirebilirsiniz.

1-OĞLAK: Partnerinizin hayatında ikinci sırada ya da arka sırada bulunmak isterseniz oğlak tam size göre ! Maddiyata önem veren oğlak burcu, duygusal olduğunuz, mumlarla dolu loş ortamda kısa yoldan nasıl para kazanacağını düşünüyor olabilir. Gözleriniz yavaşça dolarken Oğlak burcu partnerinizin gözü dolardan başka bir şey görmeyecektir. Sabit fikriyle sizi çıldırtırken, hayatının merkezinde sizin olduğunuza inandırabilir. Partnerinin kariyerine önem veren oğlak erkeği, kendini hazır ve nazır hissettiğinde evlilik fikrini sunar. Ya da düğün organizasyon ekibinden çevre edinmiş de olabilir.

2-YAY: Arkadaş canlısı konuşma tarzı, sıcak bakışlarıyla etkiler. Ev kelimesiyle başlayan her şeye alerjisi olan yay burcu, evliliğe de pek sıcak bakmayacaktır. Elementi ateş olan bu burcun niteliği değişkendir. Uçan kuştan bile hoşlanması olası olan bu flörtöz burcu etkilemek çok kolaydır. Yardım etmeyi seven yay burcu, evliliği mini tatil olarak görüp balayından sonra boşanma avukatı arayabilir.

3-BALIK: Su uyur balık uyumaz diyebiliriz. Su grubundan olan balık burcu yaptığınız yapma olasılığınız olan hiçbir şeyi unutmaz. Sizin onu avutmanızı beklerken ''seninle mi uğraşılır ya'' demenizle başka kollarda farklı yollarda birbirinizi görebilirsiniz. Çünkü Osmanlı Dönemi'ne ait ölen at sayısını unutmayan balık burcu, ayrılsanız bile sizi bayık gözlerle izleyecektir. Eski sevgililerine karşı koyamayan balık erkeğine geçmişi unutturmak oldukça zordur.