Yeşim Ceren Bozoğlu 100 kilodan 52 kiloya düştü! Yemeklerden sonra tarçınlı çayı mutlaka tüketiyor

Yeşim Ceren Bozoğlu fazla kilolarıyla mücadele ediyordu. Bozoğlu mide küçültme operasyonuyla fazla kilolarından kurtuldu. Sonrasında ise beslenme ve spor ile kilo almamaya dikkat etti. İşte detaylar...

Yeşim Ceren Bozoğlu'nun zayıflama sırrı merak konusu. Peki Bozoğlu nasıl zayıfladı? İşte yanıtı...

YEŞİM CEREN BOZOĞLU NASIL ZAYIFLADI?

2016'da geçirdiği mide küçültme ameliyatıyla fazla kilolarından kurtulmayı başaran 46 yaşındaki oyuncu, Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflarla dikkatleri üzerine çekiyor. 110 kilodan 52 kiloya düşen oyuncu, eski halinden eser kalmayan yeni görünümüyle bir kez daha sosyal medyada gündem oldu. "İşe yarayan iki önerim var size: Birincisi kendi fotoğraflarınızdan oluşturacağınız öncesi/sonrası kolajı. Bu kolajın çıktısını alıp ister başucunuza, ister buzdolabının üstüne, isterseniz de telefon ekranınıza yerleştirin... Kendi vücudunuzun en iyi halini sürekli görmek bilinçaltınıza doğru seçimler yapmak için doğru mesajları verecek. Ben başlangıç halim ve ulaşmak istediğim halimi birleştirdim, fotoğraf yanıltmasın, şimdi aralarda bir yerdeyim."

Kalan kilolarını vermek için sıkı bir şekilde çalışan Bozoğlu, diyet programında ağırlıklı olarak sebze yemekleri, salata ve sebze çorbalarını tercih ettiğini anlattı... Bu çayı yemeklerden sonra içtiğini belirten Bozoğlu, "Bir tutam at kuyruğu, 4,5 karanfil, bir kabuk tarçını kaynamış suya atıyoruz. Gün içerisinde yemeklerden sonra tüketiyoruz" dedi... Sanatçı, sabahları tükettiği maydanoz, limon, nane, roka, salatalık ve dereotundan oluşan 'yeşil iksir' karışımının da tok tuttuğunu söyledi...