Yeşil rengini seven burçlar

Yeşil seven burçların özelliklerini bir araya getirdik. İnsana güven ve huzur veren yeşil rengi tedavi edici renkler arasında yer alıyor. Peki, yeşili seven burçlar hangisi? Hangi burç nasıl giyiniyor? İşte yanıtlar…

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Zevklere göre değişse de her burcun öne çıktığı bir renk vardır. Yeşili seven burçları bir araya getirdik. Yeşil rengi huzur veren renkler arasında yer alıyor. Kıyafetlerin tarzı değişse de bazı renk tercihleri mutlaka dolapta bulunduruluyor. İşte yeşil rengini seven burçların özellikleri...

BOĞA BURCU: Kıyafetlerde rahatlığı seven Boğa burcu yeşil rengini ve altın tonlarını sever.

TERAZİ BURCU: Estetik bakış açısına sahip Terazi burcu kıyafetlerinde ruh hâlini yansıtır. Mavi, pembe, sarı ve yeşil tonları Terazi burcunun en sık tercih ettiği renklerdir.

YAY BURCU: En ufak detayı bile güzel bir görünüme kavuşturmayı bilen Yay burcu kendini rahat hissettiği her tarzı deneyebilir. Yay burcunun renkleri arasında mavi, yeşil ve turkuaz yer alıyor.

OĞLAK BURCU: Giyimde rahatlığı seven Oğlak burcu gri, yeşil, siyah, kahverengi ve toprak tonlarını sever.

KOVA BURCU: Işıl ışıl olmayı seven Kova burcu güzel görünmeyi sever ama tarz olmayı da ihmal etmez. Yeşil ve mavi tonları Kova burcunun en sevdiği renklerdir.

BALIK BURCU: Aksesuarlarını kombinlemeyi çok iyi bilen Balık burçları salaş giyinmeyi sever ama şık olması gerekiyorsa da iyi seçimler yapar. Balık burcunun en çok sevdiği renkler arasında mavinin tüm tonları, su yeşili tonları, uçuk beyaz tonları yer alır.

Bu burçlar yürümüyor, koşuyor! Hangi 3 burç ilişkilerde ilk adımı atmaktan çekinmiyor?

Pembe rengini en çok seven 3 burç

Hangi burçlar siyaha düşkün?

Hangi burçlar kırmızıya düşkün?