Yeşil çayla gelen güzellik! Hem ucuz hem kolay

Yeşil çayı genelde zayıflatmasıyla biliyoruz. Fakat yeşil çay aynı zamanda güzelleştiriyor. Hatta dünyaca ünlü Gigi Hadid'in güzellik sırrı da yeşil çay. İşte size pürüzsüz cildin sırrı olan güzellik tarifi…

Yeşil çayla pürüzsüz bir cilde sahip olabilirsiniz. Tek yapmanız gereken yeşil çayı düzenli ve doğru kullanılan yeşil çay hem cilt lekelerini yok ediyor hem de yaşlanmayı geciktiriyor. Birçok ünlünün hatta Gigi Hadid'in de güzellik sırrı yeşil çay.

YEŞİL ÇAY CİLDE NASIL UYGULANIR?

Yeşil çay için önce sıcak su kaynatın. Birkaç dakika dinlendirin. Ardından yeşil çayı demleyin. Yüzünüze sürebilecek soğukluğa ulaştığında pamuk yardımıyla yüzünüzü temizleyin.

YEŞİL ÇAYIN CİLDE 5 FAYDASI

Yaşlanmayı geciktirir

Cilt lekelerini giderir

İltihap önler

Sıklaştırır ve cildin elastikiyetini artırır

Cilt yağ dengesini sağlar

GİGİ HADİD'İN YEŞİL ÇAY MASKESİ

Parlak ve ışıltı bir cilde sahip olan Gigi Hadid'in güzellik sırrının ana elementi hepimizin yakından tanıdığı bir ürün olan 'Yeşil Çay'. Cilt tonunu eşitlemesinin yanı sıra mükemmel bir toksin temizleyicisi olarak adlandırdığı yeşil çay maskesinin tarifi de oldukça basit.

Malzemeler

1 bardak yeşil çay

2 bardak pirinç unu

Yarım çay kaşığı bal

Tarifi

Gigi'nin maskesini uygulamak için malzemeleri ilk olarak geniş ve derin bir kasede karıştırın. Temiz cilde uyguladıktan sonra 20 dakika kadar bekleyip ardından durulayabilirsiniz. İsterseniz uygulama aşamasında masaj yaparak kan dolaşımınızı daha da artırabilirsiniz. Ev yapımı maskelerle cildi şaşırtmanın önemine değinen Mimi Luzon, "Doğu cilt bakımı uygulamalarını takiben, cildimizin her gün farklı bir işleve sahip bir yüz maskesi kullanması son derece yararlıdır" diyor.

Yedikçe acıktıran besinlere dikkat! İnsülin dengesini bozuyor

Güzellik için tokatlıyorlar! Çılgınca! Korelilerin şaşırtan 3 güzellik sırrı