Yenilik tehlikelidir ve güzeldir! En değişken 3 burç

Yeni fikirler, daha önce tadılmamış yemekler, yeni insanlar, yeni işler… Bir şeyleri yapmaya alışmışsanız, kendinizi geri kalan her şeye kapamanız doğal. Ancak bazı insanlar, değişimi kucaklamak konusunda çok daha cesur olabiliyor.

Aksam.com.tr

Belgin Özdemir

Bir doğum haritasında, birinin açık görüşlülüğüne katkıda bulunabilecek çeşitli astrolojik işaretler vardır. Değişken burçlar Zodyak'ın en uyumlu ve duyarlı kişilikleridir, bu nedenle herhangi bir düşünce biçimine aşırı bağlı değildirler.

İşte en açık fikirli, yenilikçi ve değişken burçlar:

İKİZLER

Zihinsel gezegen olarak tabir ettiğimiz Merkür tarafından yönetilen İkizler, bilgi ve iletişim konusunda oldukça iyidir. Hem değişmeyi hem değiştirmeyi severler. Kıvrak zekaya sahip olan İkizler, esnektir ve fikirlerini değiştirmekten korkmazlar. Sabırsız ve obur bir iştahla donatılmışlardır adeta. Sadece duygu durumları değil, hayatlarındaki insanlar da kolayca değişebilir.

YAY

Meraklı yaylar, yeni olanı deneyimlemeyi sever ve onların sihirli sözcüğü 'keşif'tir. Felsefi gezegen Jüpiter tarafından yönetilen Yay, ruhsal olarak kendilerini geliştirme veya kişisel inançlarına meydan okuma şansı sunan her şeye karşı doymak bilmez bir eğilime sahiptir. Ayrıca farklı bakış açılarına duydukları hayranlığı adalet duygusuyla birleştirmek konusunda da çok ehildir.

KOVA

Sıra dışı, asi ve sorgulayıcı Kova, yenilikçi bir mantığa sahiptir. Biraz kendilerini beğenmiş bir tavır sergileseler de açık fikirlidirler ve düşünmeyi severler. Objektif bir zekaya sahip olan Kova, kurallara karşı gelmekte ve geleneklerden uzaklaşmakta sorun yaşamazlar. İleri görüşlü bir vizyona sahiplerdir ve hümanist bir duruşla meydan okuyabilirler dünyaya.

"Beni yedin bitirdin" dediğimiz 3 burç

İlk belirti havlama! Bu sendroma sadece çocuklar yakalanıyor