Yeniayla Balık, Kova ve Boğa burcuna bir güzel bir kötü haber! Oyuna gelmemek için dikkat

Bugün Yeniayla burçların gidişatı değişebilir. Yeniayın kariyer yönünden etkileyeceği burçların başında Balık, Kova, Boğa burcu geliyor. Fakat bir burcun arkasından dönen oyunlara karşı dikkat etmesi gerekiyor. İşte Yeniayla burçlara gelen fırsatlar ve detaylar...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Özlem Recep

13 Aralık Yeniayı burçlarda kariyeri değiştirecek. Balık, Kova, Boğa burcu fırsatlarla karşılaşabilir. Beklenen konular sırayla çözülebilir. İşte Yeniayla burçlarda kariyer adımları...

KARİYERİ DEĞİŞECEK 3 BURÇ

Balık burcu: Sevgili Balık burcu, Yay Yeniay'ı seni kariyer anlamında yukarılara çıkaracak. Geçmişten gelen haklarını alman için fırsatları barındıran bir sürece girmiş bulunuyorsun. Karşına çıkan kariyer süreçlerini iyi değerlendirmen oldukça önemli.

Kova burcu: Sevgili Kova burcu, Yay Yeniay'ı kalabalık ortamlar, davet ve etkinlikler içerisinde bulunmana vesile olabilir. Özellikle iş hayatın adına oluşabilecek olan fırsatları kaçırmamalısın. Yeniay sürecinde dikkat etmen gereken bir konu var. Bu da arkandan dönen oyunlar. Kimseye güvenmemen gereken bir sürecin içerisindesin. Dost gibi görünen ama dost olmayanlar yanında ve yakınında. Bazı sırları öğreneceğin bu dönemde her söylenene de inanmaman oldukça önemli.

Boğa burcu: Sevgili Boğa burcu, maddi kaynaklar açısından yeni çıkış yolları bulacağın bir zaman dilimine giriyorsun. Borçlarını dengelemek için fırsatların oluşacak. Ortaklı işler, eşinin geliri ve iş hayatındaki fırsatları gündeminde olabilir. Hukuksal konularla ilgili sürüncemede kalmış olan ne varsa gündeminde. Bu Yeniay özelinde yurtdışına çıkmak istiyorsan özellikle önümüzdeki 10 gün seyahat ederken güvenilir firmaları tercih etmen önemli.

Gözünüzü 5 kere açın Yeniay dönemi başlıyor! Aslan, Kova, İkizler tehlikede, diğer burçlar...