Yeni doğum yapan annelerin en sinir olduğu 3 insan tipi

Yeni doğum yapan anneler bir yandan yeni ruh hâline alışmaya çalışırken bir yandan da çevresindekilerin uzmanlık edalarıyla uğraşır. Ne hikmetse herkesin muhakkak söyleyeceği bir şey olur. Peki, yeni doğum yapan anneleri en çok ne sinirlendirir? İşte cevabı...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Yeni doğum yapan annelerin ruh hâli çevreden dolayı hızlı bir şekilde toparlanamaz. Çünkü kendini uzman sanan herkes anneleri değerlendirme hakkı bulur. İşte yeni doğum yapan annelerin en sinir olduğu 3 insan tipi...

1. SÜTÜN YETERLİ Mİ, YETMİYOR SANKİ...

Süt konusunda yapılan yorumlar anneleri çıldırtır. Bir anne asla sütünün yettiğine inandıramadığı gibi çocuk çok kilolu değilse anında "Bakamıyor" unvanını alırsınız.

2. KİME BENZİYOR?

Çocuk doğar doğmaz iki ailede bebeği çekiştirir durur. Anneye benziyor denilse bir dert babaya benziyor denilse başka bir dert... Her çocuk anne veya babasına benzemek zorunda değil deseniz de isteyen istediğine benzetir.

3. ÇOCUĞU ANNESİNDEN DAHA FAZLA SAHİPLENMEYE ÇALIŞMAK

Sevgili ananeler ve babaanneler şunu artık kabullenin. Bir çocuğun annesinden daha değerli kimse yoktur. Bir annenin verebileceği sevgiyi ve şefkatin yerini asla kimse tutamaz. Bu yüzden kıyaslamak yerine destek olmayı tercih edin.