Yeni ay burçların aşk hayatını etkileyecek! 18 Ağustos 2020 burç yorumları

18 Ağustos'da Aslan burcundaki Yeni ay burçları aşk ve iş hayatı yönünden etkileyecek. Salı günü Kova burcu beklemediği bir teklifle mutlu olabilir, Akrep burcu ise aşk hayatında sürpriz gelişmeler yaşayabilir. Ortak paylaşımlar, iş hayatı, aile, para, sağlık ve aşk hayatı gibi birçok konuyla ilgili geleceğe dair beklentilerinizi günlük burç yorumları içerisinde bulabilirsiniz. İşte 18 Ağustos 2020 burç yorumları...

18 Ağustos 2020 burç yorumları içerisinde geleceğinizi bulabilirsiniz. Günlük burç yorumları yeni ay öncesinde birtakım sürpriz gelişmeleri de beraberinde getirecek. Kova ve Akrep burcu beklediği teklifi alabilir. 18 Ağustos Salı günü Boğa burcu, Aslan burcundaki Yeni ay öncesinde aşk hayatında ani ve beklenmedik sürprizler yaşayabilir. Koç burcunu gergin bir gün beklerken, Yengeç burcunun aşk hayatında kendini şanslı hissettiği bir gün olabilir. Zodyağın en havalı burcu olan Aslan burcu ise yeni ay öncesinde yüksek enerjiyle güne başlayabilir ve aşk hayatında güzel gelişmeler yaşayabilir. Astrolog Ceylin Çelebi tarafından kaleme alınan günlük burç yorumları sizlerle...

KOÇ BURÇLARI VE YÜKSELEN KOÇ: 18 Ağustos salı günü Ay tüm gün Aslan burcunda ilerliyor olacak. Gece saatlerinde beklenmedik gerilimler söz konusu olabilir.

BOĞA BURÇLARI VE YÜKSELEN BOĞA: Aslan burcundaki Yeni ay öncesinde aşk hayatında ani ve beklenmedik sürprizler akşam saatlerinde yaşayabilirsin. Evine ilgili konular bugün öne çıkıyor.

İKİZLER BURÇLARI VE YÜKSELEN İKİZLER: Kardeşlerinle ilgili konularda sabah erken saatlerde bazı zorlanmaların ortaya çıkabilir. Akşam saatlerinde ise sıra dışı kişilerle ilgili konular gündemini meşgul ediyor olacak.

YENGEÇ BURÇLARI VE YÜKSELEN YENGEÇ: Aşk hayatında kendini göstermek istediğin bir gün. Parasal konularda fazla cömert davranabilirsin.

ASLAN BURÇLARI VE YÜKSELEN ASLAN: Zodyağın en havalı burcu olarak yarın senin burcunda gerçekleşecek olan yeni ay öncesinde enerji olarak yüksek olabilirsin. Aşk hayatında ise güzel gelişmeler var. 

18 AĞUSTOS BURÇ YORUMLARININ DEVAMI İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAYIN

Burçları neler bekliyor? 18 Ağustos 2020 burç yorumları