Yeni anneler için süt artıran içecekler! Sıfır kalori, bol süt

Yeni annelerde bir yandan süt korkusu bir yandan da kilo alma korkusu olur. Fakat doğru içecekler yeni annelerde sütü artırır. Uzmanlar, emziren anneler için özellikle rezene ve kimyon öneriyor. İşte emziren annelere sıfır kalorili süt artırıcı tavsiyeler...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Emziren annelerin en büyük korkusu bebeği doyuramamaktır. Bu yüzden birçok yeni anne süt artıran besinleri, içecekleri araştırır. Süt üretimini artırmak için sıfır kalorili içecekler deneyebilirsiniz.

Uzmanlar, anne sütünün artması için bol su içmeyi öneriyor. Bunun yanında yeni anneler için kimyon ve rezene tavsiye ediliyor. Rezene tohumları süt üretiminden sorumlu hormonu harekete geçirir.

Kimyon tohumları emziren anneler için gerekli besin maddeleri olan demir ve kalsiyumla doludur ve genel süt kalitesini destekler.

DİĞER İÇECEKLER

Havuç suyu

Havuç pancar suyuna benzer. C, A vitaminleri ve birçok bitkisel besinle yüklüdürler. Havuç suyu canlandırıcıdır ve anne sütünüze sütün kalitesini artıran bileşenler katar.

Pancar suyu

Pancar suyu birçok besin içerir ve doğal olarak tatlıdır. Potasyum gibi elektrolitler ve çok sayıda vitamin vardır. Emzirme döneminde bu suyu içmenin, bebeğinizin sebzeleri daha sonra eklendiğinde daha çok sevmesine yardımcı olduğuna dair kanıtlar vardır.

Kış ayında küflü duvara son! Bu hatalar eve buram buram küf dağıtıyor

Dikkat o meyvenin tam mevsimi! Kem küm etmeden tüketin! Kabızlık tek öğünde bitiyor