Günlük burç yorumları 2 Ağustos 2022

2 Ağustos 2022 burç yorumları merak ediliyor. 2 Ağustos Salı günü İkizler burcunu güzel sürprizler bekliyor, Terazi burcu ise güne enerjiyle başlayacak. İşte Astrolog Özlem Recep'in kaleminden günlük burç yorumları…

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Özlem Recep

Günlük burç yorumlarında 2 Ağustos Salı günü İkizler burcunu güzel sürprizler bekliyor, Terazi burcu ise güne enerjiyle başlayacak. Yengeçler ise parasal yönden şansı yakalayacak. İşte 2 Ağustos 2022 burç yorumları...

KOÇ BURCU

Sevgili Koç, uzunca süredir belki de sağlık problemi, ilişkilerdeki dengesizlikler veya evliliğinizdeki problemler sizi yoruyor olabilir. Gerçekleri anlamlandıracağınız bir haftadan geçerken bu hafta sizin için neşe ve keyif haftası. Kalbi yalnız olanlar hafta başında sürpriz itiraflar kalbinizi çalabilir.

BOĞA BURCU

Sevgili Boğa, bugünlerde tüm gözleri sizin üzerinize çeviriyor ve çevrenizdeki kişilerin sizinle olmaktan mutlu olduğu bir zamana işaret ediyor. Kariyer konularınızı yoluna koymak için gergin ama bir o kadar da disipline olabilirseniz para kazanabileceğiniz fırsatları yakalayabileceğiniz bir haftadan geçmektesiniz. Yöneticilerinizle aranızdaki problemleri çözmek için de destekleriniz bulunuyor.

İKİZLER BURCU

Sevgili İkizler, bugün önemli haberler, projeleriniz hakkında gelişmeler ve sürpriz yolculuklarla geçirebilirsiniz. Girdiğiniz her ortamda ışıl ışıl olacağınız ve kalbi yalnız olanlar için müjdemizi verelim kalbiniz çok mutlu olacak. İtiraflar gelebilir ve belki de uzunca süredir beklediğiniz gelişmeleri alabilirsiniz.

YENGEÇ BURCU

Sevgili Yengeç, parasal konularla ilgili umulmadık fırsatların elinize geçeceği güzel bir haftaya başlıyorsunuz. Önemli bir borcun bitimi ya da alacağınız ekstra işlerle yeni çözüm yolları bulmanız muhtemel gibi görünüyor. Çeşitli davet, organizasyonlar söz konusu olabilir. Katıldığınız ortamlarda dile gelenleri biraz gözlemlemeyi tercih etmeniz hafta sonuna doğru değişen enerjiler karşısında önlem almanıza destek verebilir

ASLAN BURCU

Sevgili Aslan Burçları, bugün kendinizi göstereceğiniz enerjiler sizinle birlikte olacak. Kariyerinizde, girdiğiniz her türlü ortamda gümbür gümbür enerjiler sizinle. Bakım, yeni saç ve imaj değişiklikleri ruhunuza iyi gelebilir. Eğitim-öğretim hayatınızda yeni şanslı fırsatların sizi bulacağı güzel bir zaman döngüsünden geçiyor olabilirsiniz.

BAŞAK BURCU

Sevgili Başak Burçları, hafta başında biraz yorgun bir enerjiyle başlasanız da bugün hukuksal konularda çözümler bulmak, seyahatlerinizi organize etmek için güzel enerjiler altındasınız. Hafta sonuna doğru para kazanmak için şanslı fırsatların bulunduğu önemli bir zaman döngüsünden geçmektesiniz. Ancak gelen paranın giden bir yeri de olabilir aman borçlanmamaya dikkat.

TERAZİ BURCU

Sevgili Terazi Burçları, bugün kendi içinize döndüğünüz ve geçmişle gelecek arasındaki pek çok şeyi anlamlandıracağınız bir süreç yaşayacaksınız. Önemli projeleri geliştirmek, üretmek, çalışmak için hafta başındaki enerjileri güzel değerlendirebilirseniz, büyüyen projelerin fırsatlarını geliştirmek için destekler alabilirsiniz. Estetik operasyon ya da ameliyat geçirdiyseniz toparlayacağınız bir süreç sizinle birlikte olacak.

AKREP BURCU

Sevgili Akrep Burçları, aşk hayatınızda yeni bir sürecin içerisinde olabilirsiniz. Uzunca süredir problemli ilişkiler ile mücadele edenler bu haftayla birlikte mutluluğu gözünden vuracak gibi görünüyor. Bunun haricinde çocuklarınızla olası küslükler veya sağlık problemleri yaşadıysanız bu süreç içerisinde toparlanabilirsiniz.

YAY BURCU

Sevgili Yay Burçları, aile büyüklerinizle yakınlaşacağınız önemli bir zaman içerisinden geçmektesiniz. Onlarla uzunca zamandır görüşemediyseniz bu süreç içerisinde hasret giderebilirsiniz ve annenizin desteğini alabilirsiniz. Evinizin içerisinde uzunca zamandır tamamlanamayan tamirat işleri için yeni bir dönemin içerisinde olabilirsiniz. Evinizin dekorasyonunu değiştirebilir veya yeni bir eve taşınmak için ki bu şehirler veya ülkeler arası bir iş için olabilir, hazırlık yapabilirsiniz.

OĞLAK BURCU

Sevgili Oğlak Burçları, önemli projelere imza atmak ve iş değişiklikleri için güzel bir zaman döngüsünden geçiyor olabilirsiniz. Yaptığınız atılımlar uzunca süredir hayalini kurduğunuz projeler olabilir. İşinizi büyütmek için güzel desteklerle birlikte iş kapıları ardına kadar size açılacak.

KOVA BURCU

Sevgili Kova Burçları, en yakınlarınızla aranızda gelişen bazı tatsızlıklar geçmişten kalan konular, hukuksal mücadeleler, yurtdışı vatandaşlık ve haklarınızla ilgili konulardaki gergin ama çözüm yolunu bulabileceğiniz enerjiler sizinle birlikte olacak. Kısa seyahatler ve yolculuklar gündeminizde olabilir. Beraberliğinizde problem yaşayanlar adına sürpriz karşılaşmalar ve konuşmalarla birlikte problemlerinizi çözümleyebileceğiniz gibi aynı zamanda kalbiniz boşsa tesadüfi karşılaşmalardan sonra mutluluğu yakalayabilirsiniz.

BALIK BURCU

Sevgili Balık Burçları, bugün eşinizden büyük destek alacağınız, birlikte çeşitli davet ve organizasyonların içerisinde bulunacağınız enerjiler altındasınız. Parasal konulardan yana şansın, fırsatın ve kısmetin ayağınıza geldiği, gayrimenkul alım satım işlemleri adına da şanslı bir zamandan geçmektesiniz.