Yengeç imza atıyor, Akrep para kazanıyor, Oğlak taşınıyor! İşin uzmanı haftanın enlerini sıraladı

Astrolog Özlem Recep bu haftaya dair önemli gelişmeleri kaleme aldı. 4-10 Mart haftası burçlar iş, aşk ve para bakımından çeşitli sürprizlerle karşılaşabilir. Peki bu hafta burçları neler bekliyor?

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Özlem Recep

Astroloji sevenleri buraya alalım! Haftalık burç yorumlarında her burca haberlerimiz var. Koçlar yolculuğa hazırlıklı olsun. Aslanlar iş ve aşk hayatlarında şanslı görünüyor. Peki bu hafta burçları neler bekliyor?

4-10 Mart Haftasının En Önemli Kritikleri

Koç: İş vesilesiyle eğitim, yolculuk, sözleşme konuları gündeminde. Yeni yerleşim alanları ve hayat tarzını değiştirmek için şanslısın.

Boğa: Aşk hayatında renkli bir hafta. Ortaklı işlerden gelebilecek sürpriz para kapıları açılıyor, bu parayı elinde tutman önemli.

İkizler: Kendi yalnızlığında kimi nereye oturtacağını anlamlandıracaksın. Geçmişi geçmişte bırakıyorsun. Hem iş hem de aşk hayatın adına yeni bir süreç yazılmadan hemen önceki dönemdesin.

Yengeç: Kardeşlerinin, yakın akraba ve yakın arkadaşlarınla bol görüşmeli bir hafta. Sağlıksal koşturmalar var. İş kontrat ve sözleşmeler açısından şanslısın.

Aslan: Maddi kaynakların artıyor, aşk hayatında da yer yerinden oynuyor.

Başak: Ne ektiysen onu biçeceğin bir hafta. Kendi içine çekilmek isterken geçmişle ilgili kendini yorma ve sağlığına çok özen göstermelisin.

Terazi: Arkandan dönenlerin önüne çıkacağı bir süreçten geçebilirsin. Hayatına dair gelişen güzel gelişmeleri en yakınlarınla bile paylaşma.

Akrep: Yolculuklar gündeminde. Bazı hayallerini gerçekleştirirken para da kazanacaksın.

Yay: Kariyer hayatınla ilgili ipleri eline alıp kendini göstermen için şans ve fırsat seninle.

Oğlak: Mümkünse kendi içine dönerek dua ve meditasyondan yararlanmalısın. Akrabaların bazı sağlık sıkıntıları oluşabilir. Yurt dışı ya da başka bir şehre yerleşme ya da yolculuk planın gerçekleşebilir.

Kova: Hayatındaki kişiyle hayalini kurduğunuz birşey gerçekleşecek. Yalnızsan kalabalık ortamlarda biriyle tanışmak üzeresin.

Balık: Çevren ve dostların sayesinde iş hayatında yükselişe geçebilirsin. Özel hayatınla ilgili kadersel bir karar almak üzeresin.

Sevgilerimle

Özlem Recep