Yengeç, Balık ve Boğalar'a şans tam 12'den vuruyor! Maddi kaynaklar ve iş fırsatları 3 vakte kadar geliyor

1 Aralık 2023 günlük burç yorumlarını Astrolog Özlem Recep kaleme aldı. Yani aya en şanslı giren burçların başında Balıklar geliyor. Peki bugün burçları neler bekliyor?

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Özlem Recep

1 Aralık günü burçları bekleyen gelişmeler maddi kaynaklar, iş, rahatsızlıklar... Peki hangi burçların şansı yaver gidiyor? İşte detaylar...

1 ARALIK 2023 GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

Koç: Sevgili Koç, özel hayatınla ilgili bazı gerçekleri fark edeceğin bir gün. Geçmiş ve gelecek arasında sıkışıp kalmak yerine kendine odaklanmalısın.

Boğa: Sevgili Boğa, ailenin içinde zorlandığın konular gündeminde olabilir. İş değiştirme ve yer değiştirme isteyebilirsin.

İkizler: Sevgili İkizler, akrabalarından birinin rahatsızlığı seni yorabilir. Yakınlarınla aranda diyaloglara dikkat etmelisin.

Yengeç: Sevgili Yengeç, maddi anlamda fırsatlar olsa da miras ve nafaka konularıyla ilgili alacaklar gündeminde olabilir.

Aslan: Sevgili Aslan, hayatın merkezinde kendin varsın biliyorsun değil mi? İş ve özel hayatın açısından bir karar aşamasından geçebilirsin.

Başak: Sevgili Başak, hastane ve hastanesel süreçler gündeminde olabilir. Hem kendine hem de aile soyundan olan kişilere dikkat etmelisin.

Terazi: Sevgili Terazi, kalabalık ortamlar arasında eleştirildiğin konular olabilir. Hayata dair hayal kırıklıkların olsa da hayatını doğru planlarsan her şey değişir mi?

Akrep: Sevgili Akrep, iş hayatın açısından değişik bir dönemden geçerken kariyerini riske atacak konulara karşı temkinli olman önemli.

Yay: Sevgili Yay, eğitim ve yurt dışı konuları gündeminde. Eğlenceli organizasyon ve davetler arasında bulunabilirsin.

Oğlak: Sevgili Oğlak, maddi anlamda borçlara dikkat. Gün içerisinde ameliyat ve bazı uzaktan kişilerin vefat haberlerini duyabilirsin.

Kova: Sevgili Kova, ilişkinde bazı konular geçmiş ve gelecek arasında zihnini karıştırabilir. Geçmiş beraberliğinin sana zarar vermesini önlemelisin.

Balık: Sevgili Balık, çalışma hayatında arkadaşlarına dikkat etmen önemli. Yeni proje planları için yabancı şirket ya da yabancılarla çalışmak iyi olabilir. Hasta yakınların bulunuyorsa ilgilenmelisin.