Yaz kombinlerinde pantolona göre ayakkabı seçimleri

Yaz kombinlerinin önemli parçası olan ayakkabılar kadınların vazgeçilmezi. Pantolona göre ayakkabı seçmek ise son derece önemli. Çünkü yanlış tercihler sizi olduğunuzdan daha kısa boylu gösterebilir. İşte pantolona göre yaz ayakkabısı seçmenin kuralları...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Yaz kombinlerinde pantolona göre ayakkabı çeşidine karar vermek zor. Önemli olan gardıroba yığınla ayakkabı ve kıyafet almak değil doğru eşleştirmeyi yapabilmek. Çünkü küçük detaylar sizi olduğunuzdan daha uzun boylu ve alımlı gösterebilir. Yaz ayları için pantolon ayakkabı kombinlerini bir araya getirdik. İster stiletto sevin ister spor ayakkabı seçin mutlaka dikkat etmeniz gereken detaylar var. İşte pantolona göre ayakkabı seçmenin kuralları...

DAR PAÇA PANTOLON

Yazın ya da kışın dar paça pantolonlar sevilerek kullanılıyor. Dar paça pantolon altına stiletto giyinerek modern bir görünüm elde edebilirsiniz. Eğer stilettondan hoşlanmıyorsanız filet ayakkabılar, babetlerle de günü kurtarabilirsiniz. İnce ve uzun gösteren dar paça pantolonlar bilek detayı olan ayakkabıları da ön plana çıkarıyor. Ancak bu seçim için uzun boylu olmak gerekiyor.

BOL PAÇA PANTOLONLAR

Son yıllarda eskiyi hatırlatan bol paça pantolonlar da oldukça popüler. Peki, bol paça pantolonla hangi ayakkabı seçilmeli? Bol paça pantolonlarla dolgu topuklu ayakkabılar ya da takunya modeli ayakkabıları kullanabilirsiniz. Bol paça pantolon altına giyilen dolgu topuk boyu olduğundan uzun gösterir.

DAR PARÇA KOT PANTOLONLAR

Dar parça kot pantolonların altına converse, sneaker ayakkabı modelleri ya da bağcıklı modeller yaz kombinlerinizi güzelleştirebilir.

KARGO PANTOLONLAR

Kadın ve erkek giyiminde sokak stilinde 7'den 70'e son yıllarda çok sevilen kargo pantolonlar sneaker ve spor ayakkabı ile tercih ediliyor. Bağcıklı ayakkabılarla da uyumu tamamlayabilirsiniz.