Yaz günlerinin trend renkleri ve kombin önerileri...

Kıyafetlerde renk kombinleri merak ediliyor. Peki, bu yaz hangi renkler moda?Hangi renkler nasıl kullanılmalı? İşte size yaz günlerinin trend renkleri ve kombin önerileri...

IHA

Bu yaz hangi renkler moda? Yaz için kombin önerileri nelerdir? gibi soruların cevabı merak ediliyor. Özellikle tatile çıkanlar bu yazın trend renklerini araştırıyor. Yaz günlerinde denizin, gökyüzünün, yeşillin, yeşeren toprağın, açan rengarenk çiçeklerin enerjisi kıyafetlere yansıyacak. Yaz aylarının rahatlığını, enerjisini, hafifliğini uyumlu ve canlı renklerde buluşturmak önemli oluyor. İşte size yaz günlerinin trend renkleri ve kombin önerileri...

İHA'ya açıklamalarda bulunan Tasarımcı Arzu Kartal, 2020 yaz kombinleri için önerilerde bulundu. Göz alıcı renklerin doğru renkler ile kombin edilmesi gerektiğini vurgulayan Kartal, yeşilin canlı tonları ve güneşin ışıltısını yansıtan sarı rengin, sıcak günler için harika seçenekler olduğunun da altını çizdi.

YEŞİL VE SARIYI KULLANIN

Kartal, yaz ayları denilince ilk akla ışıldayan canlı renk tonları geldiğini söyleyerek, göz alıcı renklerin doğru renkler ile kombin edilmesi gerektiğini vurguladı. Kartal, yeşilin canlı tonları ve güneşin ışıltısını yansıtan sarı rengin, sıcak günler için harika seçenekler olduğunun da altını çizdi.

“KOMBİN YAPARKEN RENKLERİN TONLARIYLA DA OYNAYABİLİRSİNİZ”

Kırmızı ve mavi renklerinin birbirine yakışan harika iki renk olduğunu belirten Kartal, şunları söyledi:

BU SENE ÇİÇEKLİ ÜSTLER MODA

Kartal, önerilerine şöyle devam etti: 

“Yaz mevsiminde keten dokulu kap’larla uyumlu olacak şekilde toprak rengi tunik ve canlı renklerde bir pantolon ile bir muhafazakâr kombin oluşturarak günün her saatinde şıklığı yakalayabilirsiniz. Çiçekli üstler bu sene de çok moda. Yaz renklerinde çiçekli, desenli bir üstü mutlaka düz renk bir etek ya da pantolon ile kombinleyin.”