Yaz burçları aşk, kış burçları huzur bekliyor! İşte 2021 mevsimlerine göre burçların özellikleri

Burçların mevsimlerle uyumu olur mu demeyin, elbette her burcun bir mevsimi var. Genelde kış doğumlu olunca kış insanıyım, yaz doğumlu olunca da yaz insanıyım denir. Fakat bu durumun astrolojide karşılığı farklı. Akrep, Oğlak, Kova ilkbahar burçları olurken; Aslan, Başak ve Terazi kış burçları arasında yer alıyor. Binlerce kişinin takip ettiği Astrolog Nilay Dinç ile burçların mevsimlerini konuştuk. İşte 2021 mevsimlerinde burçları bekleyen gelişmeler…

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Merve Kantarcı Çulha

Amaçlarınıza ulaşmadığınızı düşünüyorsanız belki de sizin mevsiminiz henüz gelmemiştir. Burçların mevsimi olur mu demeyin… Her burcun kendini iyi hissettiği daha başarılı olduğu bir mevsim var. Peki, kimler yaz insanı kimler kış insanı…

Aksam.com.tr’den Merve Kantarcı Çulha’ya açıklamalarda bulunan Astrolog Nilay Dinç, 2021 mevsimlerine göre burçları anlattı. İşte yaz, kış, sonbahar, ilkbahar burçları ve özellikleri…

YAZ MEVSİMİ BURÇLARI AŞK BEKLİYOR

Yaz aşkları ateş elementini çoğunlukla temsil eder ve çabuk başlayan aşklar çabuk heyecanlarını kaybedebilir. Özellikle ateş elementi ile uyumlu Koç, ikizler ve Yay burçları yaz aşkları ile benzerlik gösterir ve istikrarı sağlamakta zorlanırlar. Yazın verdiği enerji ve heyecan çok düşünmeden alınan kararlar ile ilişkilerde hızlı değişim dönüşümü tetikleyebilir. 

Zaten koç, yay ve ikizler burçları da mizaçları gereği yaz mevsimi gibi heyecanlı, aktif, girişken ve yüksek enerji ile doludur. 2021 Yaz mevsimi de Koç, ikizler ve Yay burçlarına heyecanlarını arttıracak bir aşk getirmemesi için hiçbir engel yok. Yaz Mevsimi gibi aşkınızda tutku ile geçmesi dileğiyle.

KIŞ MEVSİMİ BURÇLARI HUZURU SEVİYOR

Kış mevsiminin temsilci burçları olan Aslan, Başak ve Terazi burçları kışın sakinlik ve dinginliği ile dinlenir ayrıca aradığı huzuru kış mevsiminde bulabilirler. Sevdikleri ile birlikte vakit geçirmeyi seven Aslan, Başak ve Terazi burçları için kış bulunmaz nimettir. Hele bir de kar yağıyor ise değmeyin keyiflerine iç huzuru kar yağışında bulabilirler. 

Dönem dönem sağlıklarını ihmal eden Aslan, Terazi ve özellikle Başka burçları kışın dinlenmeye fırsat bularak sağlıklarını da gözden geçirebilir, tazelenebilirler. 2021 Kış mevsimi size huzuru ve şifası ile gelecektir.

SONBAHAR YENGEÇ, BALIK VE BOĞALARIN MEVSİMİ

Yengeç, Balık ve Boğa burçlarının en özlem ile beklediği mevsim diyebiliriz. Sabırları ile bilinen bu burçlar sonbaharın ruhu ile özdeşleşir. Sonbahar sabır mevsimidir ve sabırla başlayan bu mevsimin aşkları ilkbahara çiçek açar ve bu Yengeç, Balık ve boğa burçlarının karakterine ve ilişkilerden beklediği samimiyete çok uygundur. Ayrıca Balık ve yengeç burçlarının romantik ruhu sonbahardan başka bir mevsimde bu kadar ortaya çıkamazdı. 

Duygusallığı ile bildiğimiz Balık ve yengeç burçları sonbahar ile yaratıcılıkları daha da gelişir ve ilhamları yükselir. Bir yandan da Sonbaharın depresif ruhuna kapılıp kaybolabilirler. Sonbahar Yağmurları Sonbahar burçları olan Boğa, Yengeç ve Balık burçlarını rahatlatır şifalandırır. 2021 sonbaharı size huzur ve romantizmi ile gelecek.

İLKBAHAR AKREP, OĞLAK VE KOVALARIN MEVSİMİ

İlkbaharda mevsim çiçek kokar, ruhumuz neşe ve sevinç dolar, işte tam bu mevsim için karamsar olan Akrep, Oğlak ve Kova burçlarının iç huzurunu ve tazelenmesini sağlar.3 mevsim stres ve karamsarlık ile mücadele eden bu burçlar ilkbaharın gelmesi ile bir nebzede olsa baharın enerjisine kendini kaptırır ve bir ibadet, bir meditasyon gibi gelir ilkbahar mevsimi yaşamlarına. 

Aşık olmak için kendilerini en güvende ve rahat hissettikleri mevsim ilkbahardır. Tutkuları ile mantığı arasında sınav veren bu burçlar kökten bağlanır sevdiklerine ve unutmayın ki bir Akrep, Oğlak ya da Kova ile aşk yaşayacaksanız hayatlarına ilkbahar gibi girmelisiniz. 2021 ilkbaharı size tutku ve heyecan ile gelecek.

MEVSİMLERE GÖRE BURÇLAR

Yaz Burçları: Koç, ikizler, yay

Kış Burçları: Aslan, başak, terazi

Sonbahar Burçları: Boğa, Yengeç, Balık

İlkbahar Burçları: Akrep, Oğlak, Kova

18- 25 Ocak 2021 haftalık burç yorumları! Haftanın en şanslı burçları kimler olacak?