Yaz aylarında hamilelere özel giyim trendleri

Yaz günleri anne adayları için zor geçiyor. Bu durumu düşünen markalar hamilelere özel koleksiyonlarda çiçekli elbiseler ve nefes aldıran kumaşları ön plana çıkartıyor. İşte yaz aylarında hamileler için giyim trendleri...

DHA

Yaz aylarında hamilelere özel giyim trendlerinde yaza özel nefes alabilen kumaşlardan üretilen hamile koleksiyonları en çok tercih edilenler arasında yer alıyor. Bebeğinizle sıcaklarda rahat edeceğiniz hamilelere özel giyim trendlerini sizler için hazırladık.

Bu sene elbiseden tişörte, pantolondan gömleğe birçok kombin seçeneği olan koleksiyonlarda konforlu ve rahat kumaşlar ön plana çıkıyor. Çiçek desenli elbiseler ve rengarenk tasarımlar bebeklerdeki canlılığı yansıtıyor.

RENKLİ ELBİSELER, HAMİLE MAYOLARI

Hemen hemen her kadının zevkine hitap eden spordan klasiğe farklı renklerin yer aldığı ürünler hamilelere uygun tasarlanıyor. Bebeklerdeki cıvıl cıvıl olma durumu kıyafetlerdeki renklere de yansıyor.

Siyahtan vazgeçemeyenler içinse etekleri tül detaylı bluzlar göz kamaştırırken jean elbiseler tarzıyla fark yaratmak isteyen kadınların tercihi olacak. 

Çiçekli elbiselerden, omuzlara özgürlük veren bluzlardan, baskılı ve sloganlı tişörtlerden ve çizgili gömleklerden oluşan koleksiyonlar anne adaylarını rahat ettirecek.

Elbette hamile pantolonları da sezonun vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Hamilelik sürecinde anne adaylarının deniz keyfini düşünen markalar hamilelere özel mayoları da beğeniye sunuyor.