Yay'lar aşık, Akreplere piyango vuruyor! Aldebaran yıldızı kavuşuyor, müjdeler peş peşe

Astrolog Özlem Recep 9 Mayıs 2024 günlük burçları kaleme aldı. Bugün sürpriz aşklar, kazançlı iş teklifleri kapıda. Peki yıldızların kavuşum içinde olduğu bugün burçları neler bekliyor?

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Özlem Recep

İkizler güne düşük enerjiyle başlayabilir ancak yenilenme için harika fırsatlar onları bekliyor. Yayların aşık olması an meselesi. Peki bugün burçları neler bekliyor?

9 MAYIS 2024 GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

Sevgili Dostlarım,

Yeniay sonrası yeni başlangıçlara merhaba. Bugün Ay İkizler burcunda ilerliyor olacak. Aldebaran yıldızıyla kavuşum yapacak olan ay ticaret, hukuk ve özel hayatta dürüst olanlara ödül, başarı ve yükseliş vaat edecek. Peki burçları neler bekliyor?

Koç: Sevgili Koç, maddi kaynakların artışları için görüşmeler ve anlaşmalar gündeminde olabilir. Dost gibi görünen gizli düşmanlara dikkat.

Boğa: Sevgili Boğa, mutlu edilmenin ve değer bilinmenin tadını çıkaracağın bir gün. Uluslararası projeler adına para kazanmak için günü değerlendirebilirsin.

İkizler: Sevgili İkizler, Ay senin burcunda ilerlerken güne yorgun enerjilerle uyanabilirsin. Yenilenmek, imaj, bakım ve saç boyası için günü değerlendirmek isteyebilirsin. İş hayatında doğru hamleler ve doğru yerde bulunmak önemli.

Yengeç: Sevgili Yengeç, iş hayatında adım atarken gelen önemli teklif ve imkanları değerlendirmen önemli olabilir. Aile içinde rahatsızlığı bulunan bir yakının bulunuyorsa şifalanıyor. Gün içerisinde düşüncelerine çok dikkat et, bir anda gerçekleşebilir.

Aslan: Sevgili Aslan, kalabalık ortamlar, davet ve organizasyonların içerisinde bulunmak sana iyi gelebilir. Birileri seni konuşuyor olacak. Bu süreç kariyer hayatında fırsatları kendiliğinden getirecek.

Başak: Sevgili Başak, özel hayatında ne istediğini aradığın bir süreçten geçerken, kalbini mutlu edecek kişi belki de uzaklardan geliyor ya da sen uzaklara giderken kendini bulacak olabilirsin.

Terazi: Sevgili Terazi, eğlenceli organizasyon ve davetlerin içerisinde dostlarına ve düşmanlarına kendini gösterme vakti. Rakiplerine karşı dikkatli olmalısın. Beraberliğinle ilgili gergin enerjiler söz konusu olsa da iletişim kurarak pek çok sıkıntıyı çözmek için fırsatların bulunuyor.

Akrep: Sevgili Akrep, maddi kaynaklarınla ilgili önemli bir karar alma zamanı olabilir. İş hayatın açısından ortaklı projelerden gelecek maddi şanslar seninle birlikte. Sağlığın ve psikolojik dünyanla ilgili iyileşme dönemi.

Yay: Sevgili Yay, özel hayatında kalbini mutlu edecek önemli bir dönemecin içerisinden geçebilirsin. Hayatta sana kim değer veriyor, hayatta seni kim el üstünde tutuyorsa onu seçeceksin. Kalbin boşsa bugün biriyle dostların aracılığıyla tanışabilirsin.

Oğlak: Sevgili Oğlak, iş hayatın açısından verimli bir gün. Önemli projeleri hızlıca tamamlamak, yol kat etmek ve takım arkadaşlarından destek almak isteyebilirsin. Evini bahar temizliği yaptırmak istiyorsan yine bir fırsatın bulunuyor.

Kova: Sevgili Kova, taşınmak ve yer değişikliği için planlamalar yapabilirsin. Özel hayatın açısından dengeleri yerine oturturken, geçmiş problemlerin çözülmesi seni mutlu edecek.

Balık: Sevgili Balık, hayatında geçmiş ve gelecek arasında ilerlediğin bir dönemeçten geçebilirsin. Sevildiğini görmek isteyeceğin bir süreçten geçerken, sözlerle değil gerçeklerle ilerleyeceksin. Hayatta bazen geri çekilmenin hız kazanmak için olduğunu fark edeceksin.

Sevgilerimle

Özlem Recep