Yay burcunun aşk hayatı hakkında 7 gerçek

Yay burçları, astroloji dünyasında en çekici kişiliklere sahip olmalarıyla ünlüdür. Jüpiter tarafından yönetilen bu burç, son derece sürprizli insanlar olabilir. Yay burçlarının aşk hayatı ve ilişkileri hakkındaki acı tatlı 7 gerçeği sizler için derledik.

Akşam.com.tr/Mor Papatya

Bir Yay burcu insanıysanız ya da bir Yay burcu hayatınızdaysa maceranın asla bitmeyeceğinden emin olun. Fakat bu kolay bir yolculuk olmayacaktır. İşte Yay burcu insanı hakkında bilmeniz gereken 7 gerçek!

1. Bazen can sıkıcı derecede tutarsız olabilirler

Yay burçları bazen odaklanmamış ve zaman zaman tutarsız olabilirler. Bir göreve bağlı kalmayı zor bulup, ilkini bitirmeden bile kolayca bir sonrakine geçebilirler.

2. Karşılaşabileceğiniz en arkadaş canlısı insandırlar

Yay burcunu sevmek, arkadaşlarını da sevmek demektir. Bu burçtaki insanlar için arkadaşlık çok önemlidir ve eğer partnerleri arkadaşlarıyla anlaşamıyorsa, ilişki göz açıp kapayıncaya kadar bitebilir.

3. Ne olursa olsun sinir bozucu şekilde iyimser olacaklardır

Muhtemelen karşılaşacağınız en iyimser ve neşeli insanlardır Yaylar. Olumlu yapıları, insanların yardım için kendilerine gelmesini sağlar.

4. Son derece kuralsızlardır

Asla kurallara ve katı bir plana saplanıp kalmazlar, spontanlıkları onları başkalarından ayıran şeydir.

5. Aşk söz konusu olduğunda çok zordur

Yay, ruhsal ve entelektüel olarak size çekilmişse coşkusuna şahit olabilirsiniz. Cömert bir ortağa sahip olduğunuzu hissettirir. Bunu korumak için çok çaba harcamalısınız! Aksi takdirde soğuyup uzaklaşması çok çabuk olacaktır.

6. Sadece zeka onları gerçekten etkiler

Yay'ı etkilemek istiyorsanız, zeki bir insan olmalısınız. Herkesle sosyalleşebilseler de, yakın arkadaşları ve ideal partnerleri söz konusu olduğunda her zaman önce zeka ararlar.

7. Güvenilirdir ve fazla dobradır

Yay ile bir ilişkiniz olduğunda, size her zaman sadık kalacağından emin olun. İlişkiye saygısızlık etmektense sizinle yollarını ayırmayı tercih ederler.

Aralık ayı burcu olan Yayların 10 özelliği

Özgür ruhlu 20 ünlü Yay burcu

Burçların aşk garantisi! İşte kendine aşık etmenin yolları