Yaşlı gösteren modaya dikkat! Yürüyen antika diyebilirler

Kıyafetler olduğumuzdan genç ya da yaşlı gösterebilir. 50 yaşındaki biri 35 yaşında görülebileceği gibi 20 yaşındaki biri 40 yaşında gösterebilir. Bu tamamen modaya bağlı. Yanlış seçilen kıyafetler sizi yaşlı gösterebilir. İşte 3 moda tavsiyesi…

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Moda kriterleri herkesin zevkine ve ihtiyacına göre değişiyor. Fakat bir gerçek var ki kimse olduğundan yaşlı görünmek istemez. Cool olayım derken antika olmayın.

YAŞLI GÖSTEREN KIYAFETLER

Moda konusunda yapılan yanlış tercihler sizi olduğunuzdan yaşlı gösterebilir. Elbette bu durumu önemsemeyenler de yok değil. Ama biz yine de ruhu genç olanlar için yaşlı gösteren kıyafet hatalarını derledik.

1. VÜCUDA UYMAYAN KIYAFETLER TERCİH ETMEK

Haddinden fazla bol ya da dar giyinmek sizi olduğunuzdan büyük gösterebilir. Kombinlerin en önemli püf noktası ten rengine, boya-kiloya ve enerjiye göre seçim yapmaktır. Cool olmak için tarzınıza uygun olmayan renkleri seçmek, vintage olmak için gereksiz dantel detaylarına yer vermek, gösterişli saten kumaşlar seçmek kişiyi olduğundan yaşlı gösterir. Onun yerine şıklık ve sadelik arasında bir denge yakalanmalıdır.

2. VİNTAGE ABARTISINA DALMAK

Cool olayım derken abartıya kaçtığınız vintage kıyafetler sizi 50 yaşında gösterebilir. Hatta antikaymışsınız gibi hissedebilirsiniz. Bunun yerine eskiyi yeniyle birleştirmeyi ve modern bir görünüme kavuşmayı deneyin.

3. ELBİSE RENKLERİNDE ISRARCI OLMAK

Bazı insanlar hep aynı renklere takıldığından sürekli aynı şeyleri giyiniyormuş hissiyatı verir. Bunun yerine renk skalasını değiştirin. Modası geçmiş elbise renkleri sizi 5-6 yıl yaşlı gösterir.

Mısır kraliçelerinin sırrı o baharat! Önce bağırsakları sonra tüm pürüzleri yok ediyor