Yasak Elma'nın Kumru'su sosyal medyayı salladı! Kıyafetleri nefes kesti...

Yayınlandığı ilk günden beri reyting rekoru kıran Yasak Elma dizisinin Kumru'su sosyal medyayı salladı. Nefes kesen kıyafetler tercih eden Kumru merak konusu oldu. İşte Yasak Elma'nın Kumru'sunun kıyafetleri ve fiyatları...

AKSAM.COM.TR / MOR PAPATYA

Fatimatüzzehra Maslak

Dizilerdeki kıyafetler seyircinin dikkatini çeken en iyi detaylardır. Ünlü isimlerin yer aldığı dizilerdeki bu kıyafetleri sizler için derlemeye devam ediyoruz. Son olarak Yasak Elma dizisinde Kumru karakterini oynayan Biran Damla Yılmaz'ın kıyafetleri merak konusu oldu. Sosyal medyada Yasak Elma'nın Kumru'sunun kıyafetleri en çok konuşulanlar arasında yer aldı.

YASAK ELMA'NIN KUMRU'SUNUN KIFAETLERİ VE FİYATLARI

2022-2023 yılının modasını takip eden Yasak Elma stilistleri en çok takip edilen kombinleri takip etti. Parıltının şıklığının yanı sıra trend olan parçalarla ekranlarda yer aldı.

Ceket ve elbiselerden oluşan bu parçalar hem bir davette hem de ofis kombininde rahatlıkla tercih edilebilir.

Öte yandan yüz hatlarını ortaya çıkaran makyaj trendi ise Biran Damla Yılmaz'la yeni boyut buldu. Esmer ten rengiyle bütünleşen makyaj kombinasyonu göz rengiyle noktalanıyor.

Dolgun dudaklarına feminenliği artıran kırmızı ruj ve keskin elmacık kemikleri kıayfetlerin dominatlığını baskılıyor.

Son yılların ceket kombinasyonları ise takım üzeri tercih edilmeye başlandı. İkili alt takımın üzerine tercih edilen ceket rengi ise 2022 yılının en iyi çıkış yapmış fuşya rengidir.

Özellikle Kumru'nun son davette giydiği kıyafet ise merak konusu oldu. Kıyafetin fiyatı ise 7.500 TL olduğu öğrenildi. Siyah takımı ise ortalama 5 bin TL değerindedir.

Reyting rekortmeni Yargı dizisinin Ceylin'i Pınar Deniz hayranlarını çılgına çevirdi! Bir giydiği bin konuşuluyor...

Kim Woo-bin erkek modasına yeni soluk getirdi! Nefes kesen tarzı 2023 yılının kış kombinleri arasında yer aldı