Yalnızlığı seven ve seçen 3 burç

Bazı insanların kendi başlarına daha iyi olduğunu ve yalnızlığı sevdiklerini biliyoruz. Başkalarıyla yakın ilişkiler kurmalarını son derece zorlaştıracak belirli kişilik özellikleri sergileyen ve yalnızlığı seven 3 burcu kaleme aldık.

aksam.com.tr/Mor Papatya

Yalnızlıkta huzur ve tatmin bulan ve doğal olarak yakın ilişkilerde olmaktansa yalnız kalmayı tercih eden burçlar var. İşte, yalnızlığı bir zorunluluk olarak görmeyen, bilinçli bir şekilde tercih eden 3 burç!

İKİZLER

Bağlılık korkunuz, gerçekten bir ilişkiye girmenize engel oluyor ve yalnız olmayı tercih etmenizin nedeni de bu. Çok kolay sıkılır ve ilginizi kaybedersiniz. Sizinle bir ilişki içindeyken herhangi birinin istikrar ve tutarlılık bulması oldukça zor.

YAY

Sadece kendi başınıza olmayı seviyorsunuz ve bunda başarılısınız çünkü bir Yay olarak bağımsızlığınıza değer veriyorsunuz. Herhangi bir yakın ilişki içinde olmak size bir tür evcilleştirme gibi geliyor. İnsanların sizi azaltacağını, enerjinizi yavaşlatacağını ve zayıflatacağını anlıyorsunuz.

KOÇ

Bir ilişki yerine yalnız olmayı tercih ettiğinizi anlamak çok zor değil, dürtüselsiniz... Hızlı hareket etme eğiliminiz ve anlık sonuç beklentiniz, ilişkilerin yavaş ilerleyen sürecinde sizi hayal kırıklığına uğratıyor. Yalnızlığa sıcak bakmanızın nedeni, insanlarla zaman kaybetmekten korkmanız!

Gelin olmak için doğmuş 3 kadın burcu

Saman altından su yürütürler! En sinsi 3 burç

Hangi burcu ne bunaltıyor? Tek cümleyle 12 burcun stres kaynağı!

İlişkilerde kavgacı 3 burç!