Yakın arkadaşını kıskanan 3 burç! Başarıya, sevgiye ve zekaya dayanamazlar

Bazı burçlar aşkı, terfiyi, sevgiyi ve kısacası her şeyi kıskanma ve rekabet etme potansiyeline sahiptir. Size övgü ve tebrikle yaklaşsalar da içten içe rekabet ederler. Astrologlara göre arkadaşını kıskanan 3 burç öne çıkıyor. Arkadaşınız olarak, başarınızdan dolayı gerçek bir sevinç duyabilirler, ancak aynı zamanda içten içe hesap yaparlar. İşte astrolojiye göre arkadaşını kıskanan burçlar...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolojiye göre bazı insanların kıskançlıkları rekabete dönüşüyor. Bu burçların bam teline dokunduğunuzda kıskanç tarafları ortaya çıkar.

Bir arkadaşınızın kıskanç olması elbette onun kötü olduğu anlamına gelmez. Ancak astrolojinin nasıl devreye girdiğini düşünmek onun tepkisini anlamanıza yardımcı olabilir. Yakın arkadaşını kıskanan burçların ortak özelliği ise ilgi odağı olmayı sevmeleridir.

ARKADAŞINI KISKANAN BURÇLAR

Kıskanç burçların kafasında şüpheler, soru işaretleri ve iç ses hiç susmaz. Onlar kendiyle sürekli konuşur ve kıyaslama yapar. Diğer burçların ilgi odağını çaldığınızda kıskanç tarafları ortaya çıkar. Örneğin komik bir hikaye anlatıyorsanız ve çok gülüyorsanız, dikkati yeniden toplamak için sizi öne çıkarmaya çalışabilirler. İşte yakın arkadaşını kıskanan 3 burç...

İkizler

İkizler arkadaşlarıyla takılmayı önemser. Fakat kendini arkadaşıyla ya da çevresiyle de kıyaslamayı sever. Sevdiği kişiye gösterdiği ilgiyi karşı taraftan da bekler. Onlar için ilk sırada yer alan arkadaş olmak önemlidir. Merkür yöneticisi olan İkizler aynı zamanda bir arkadaşı hakkında arkasından sohbet eden türdendir. Bunu eğlenceli bir dedikodu olarak yapsalar da bu aslında bilgi toplamalarının başka bir yoludur. Onlar kariyer bir tarafa dursun en çok ilgiyi ve sevgiyi kıskanırlar.

Oğlak

Bir Oğlak burcunun en çok kıskandığı şey kariyer ve zekadır. Dünyadaki en yakın arkadaşı olsanız bile kesinlikle bir kıskançlık hissedecektir. Bu çalışkan burç, en iyinin en iyisi olmakla övünür, bu yüzden arkadaşının yeni unvanını ya da kazancını merak eder, bilmek ister. Onlara güzel geçen bir tatili anlatırsanız o da size daha üstün gelecek bir anısını anlatır. Oğlak hangi konu olursa olsun en iyisi olmak ister.

Koç

Koç burçları gizli rekabetçidir. Onlar hayatla ve çevresindekilerle gizlice rekabet halindedir. Mars yöneticilerinin varlığı onların daha hızlı koşma, daha akıllı olma ve tüm arkadaşlarından daha başarılı olma isteğini uyandırıyor. Derinlerde sizin adınıza mutlu olmak isterler ama tepkileri her şeyi kişisel olarak almaktır.