Yağmuru en çok seven 3 burç! Doğal terapi

Sonbaharda yağan yağmur birçok insanın kalbini fetheder. Yağmurun kokusu, sesi, dinginliği bazı burçlara terapi gibi gelir. Onların yağmurla bağı sanki doğuştan bir yolculuk gibidir. Yağmuru en çok seven burçları sizler için yazdık.

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Yağmur mevsimi geldi. Bu mevsimin kucaklamasında teselli bulan burçların özelliklerini derledik.

YAĞMURU SEVEN BURÇLAR

Yağmur damlalarının sesi, kokusu ve görüntüsüyle mest olan burçların ortak özelliği sonbaharı sevmeleri... Bu burçlar en güzel fikirlerini yağmurun yağdığı saatte üretirler. Çünkü bu saatlerde ilham ve teselli bulurlar.

YENGEÇ: YAĞMURUN DANSÇISI

Duygularıyla sembolize edilen Yengeç burcu yağmurla doğal bir bağa sahiptir. Bu burçta doğan kişiler yağmur mevsiminde rahatlık ve teselli bulur. Yağmur damlalarının sesi ve yağmurla ıslanmış manzaraların görüntüsü Yengeç burcunda nostalji ve huzur duygusu uyandırır.

BALIK: HAYALPEREST

Balık burcunun yağmur mevsimine karşı doğal bir yakınlığı vardır. Bu burçta doğanlar, yağmurda ilham ve yaratıcılık bulur. Balıklar, sanatsal uğraşlarını besleyen yağmurun yarattığı uhrevi atmosferin tadını çıkarırlar. Yağmurun melankolik güzelliğini kucakladıklarında kendilerini hayallere dalmış veya şiir yazarken bulabilirler.

BOĞA: DOĞAYA AŞIK

Boğa burcu yağmur mevsiminin çevreye getirdiği güzelliği ve huzuru sever. Boğa burcu insanları, yağmurda rahat yürüyüşler yapmaktan, ciltlerindeki serin damlacıkları hissetmekten ve havayı dolduran topraksı kokuları içine çekmekten hoşlanırlar.