Yağ yaktıran diyet! Kahvaltıda zayıflatan 5'li

Yağ yaktıran kahvaltı menüsüyle zayıflayabilirsiniz. Fakat önemli olan vücut direncini düşürmeyecek kahvaltıyla zayıflamak. İşte diyet yapmadan da kilo verdiren kahvaltı menüsü…

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Diyet yapamıyorsanız kahvaltı menünüzü değiştirin. Kahvaltıda doğru besinleri tüketmek yağ yakmayı hızlandırıyor. İşte yağ yaktıran kahvaltı menüsü...

KAHVALTIDA ZAYIFLATAN 5'Lİ

Yumurta: İster diyet yapın ister yapmayın ama yumurtayı kahvaltıdan eksik etmeyin. Yumurta gün içinde sizi tok tutar ve temel protein kaynağıdır.

Kahve: Sabah saatinde içilen kahve yağ yakmayı kolaylaştırır. Tansiyon problemi olmayanlar kilo vermek için kahvaltıdan önce kahve içebilir.

Yaban mersini: Bağırsakları çalıştıran yaban mersini hem bağışıklığı güçlendirir hem hastalıklara karşı korur. Bu yüzden kahvaltı için harika bir meyvedir.

Yulaf ezmesi ve süzme yoğurt: Bu ikili kilo vermek için en önemli diyet ürünlerindendir. Hem tok tutar hem de vücuda protein desteği sağlar.

Tam tahıllı ekmek: Kahvaltıyı ekmeksiz yapmayanlardansanız tam tahıllı veya kepekli ekmek tüketebilirsiniz. Tam tahıllı ekmek uzun süre sizi tok tutar.

Kişilik testi zekânızı ölçüyor! Gizli resmi görüyorsanız IQ'nuz yüksek demek