Yabanıl, kaba, uyumsuz: En vahşi 4 burç!

Vahşi: Yabanıl, yırtıcı, kaba, uyumsuz... Kulağa ürkütücü geliyor değil mi? Başkalarının ne düşündüğünü umursamıyor ve canınızın istediğini yapıyorsanız, siz de biraz vahşi olabilirsiniz! İşte, en kötüsünü yapmaktan asla korkmayan 4 vahşi burç!

aksam.com.tr/Mor Papatya

İster inanın ister inanmayın, yıldızlar ve gezegenler davranışlarınızı ve duygularınızla başa çıkma şeklinizi etkiler. İnsan olarak sakin ve düşünceli davranmamız gerekiyor ancak bazı insanlar uyumsuz doğalarını bastırmakta zorlanabilir. Yabanıl, kaba ve vahşi 4 burcu kaleme aldık.

AKREP BURCU

Sürpriz beklemeyin, listenin ilk sırası belli! Gizemli ve acımasız Akrep, tüm burçların en vahşisidir. Bir Akrep'i kızdırmayın çünkü sessiz kalmayacaklardır. Sürekli yırtıcı halleriyle muhatap olursunuz ve bu sinir harbinin galibi Akrep'tir!

BOĞA BURCU

Boğa çok sakin görünür ancak sahiplenici ve inatçı yanları onların kabalıklarını ortaya çıkarır. Boğa'yı vahşi yapan şey, sahip olduklarına uzatılan el ve sahip olmak istediklerine giden yoldaki engeller! Açken bile vahşi yanlarını gözlemleyebilirsiniz.

KOÇ BURCU

Koç'un iddiasını bilmeyen yok! İnsanlar ne derse desin, yapmak istediklerini yaparlar. Kendi kuralları ve yabanıl istekleri var. Onlara ne yapmaları gerektiğini söylemeye çalışırsanız, vahşi boynuzları sizi alt etmekte tereddüt etmeyecektir!

İKİZLER BURCU

Rahat, nükteli ve zekice bir yaşamın içinde kaybolmak isteyen İkizler, onları düşürmeye çalışan ya da hevesine set çeken insanlarla karşılaştığında tırnaklarını çıkarır. Gerçek vahşi doğaları, senden bıktıklarına karar verdiklerinde ortaya çıkıyor üstelik.

The Batman, Bergen, Belfast, Okul Traşı... Mart ayında izlenmesi gereken filmler!

Balık burcunun özellikleri ve sizi şaşırtacak Balık burcu ünlüleri!

Hatalarından ders almayan 3 burç

Sınırları zorlayan 5 cesur burç