Tek bir ısırıkla vücuttaki tüm mikrobu çekiyor! Yaşlandırmayı geciktiren doğal yöntem...

Tarihin en eski çağlarından beri kullanılan bu yöntem bütün sağlık yöntemlerine taş çıkartıyor. Tek bir ısırıkla vücuttaki tüm mikrobu emerek dışarı atıyor. Adeta yaşlanmayı durduruyor. İşte vücuttaki mikrobu çekerek yaşlanmayı önleyen doğal yöntem...

AKSAM.COM.TR / MOR PAPATYA

Fatimatüzzehra Maslak

Günümüzde yapılan botoks ve gerdirme işlemlerinin en eski yöntemi olan sülük tedavisi yaşlanmayı engelliyor. Vücuttaki kanı emerek atan sülükler adeta hücreleri yenileme fırsatı vererek kırışma yaşlanma belirtilerini bertaraf ediyor.

İbn-i Sina'nın kitaplarından öğrendiği bütün alternatif tıbbı kitaplarında taşıyan Aidin Salih de sülük tedavisinin yaşlanmayı durdurduğunu belirtti. Kitabında sülük tedavisi hakkında detay veren Salih, sülüklerin yaratılma amacının altını çizdi.

SÜLÜK TEDAVİSİ NASIL YAPILIR?

Sülükler damarlardaki kirli kanı emer. Bioaktif maddeler salgılayan sülükler, aktif bu madde sayesinde damarlardaki temiz ve kirli kanı kolayca ayırt eder.

Yüz, baş, boyun, sırt, bacak, bel gibi yerlere uygulanır. Sülükler tedavi olunması gereken yeri kendileri bulur. Algıları tamamen hastalıklı bölge içindir. Bu yüzden en hastalıklı alanı bulur. Emmeye başlar. Parmak ucu büyüklüğündeki sülükler kan emdikçe şişerler. İşlemleri bitince kendilerini bırakırlar.

Sülüklerin ısırdıkları yerden yaklaşık 3 gün boyunca kan akar. Bu kan durdurulmamalıdır. Ayrıca sülük tedavisi yapan kişilerin kan sulandırıcı kullanmaması gerekir.

YÜZE SÜLÜK YAPILIR MI?

En hızlı yaşlanan bölge yüz olduğundan sülük en çok yüz bölgesinde yapılır. Kan akışını hızlandıran sülük yaşlanmayı kırışıklığı gözenekleri ve yağlanmayı engeller. Bebeksi bir cilt sağlar. Bu tedaviyi dünyanın dört bir yanındaki ünlü isimler yapar.

SÜLÜK TEDAVİSİ NELER İÇİN YAPILIR?

Aşırı sivilcelenme, damar tıkanıklığı, diz ağrıları, vücuttaki mikrop, dolaşım sıkıntısı, göz hastalıkları, fıtık, baş ağrısı, Ön hafıza azalması, topuk dikeni, akciğer ve karaciğer temizlenmesinde yapılır.


Çatlamış topukları anında iyileştiriyor! Tırtıklı ayak tabanını pamuk gibi yumuşacık yapan doğal yöntemler

Osmanlı Saray kadınlarının en dikkat çekeni! Hürrem Sultan'ın beyaz cildinin sırrı...