Vücudun canlılık seviyesini artırarak metabolizmayı hızlandıran taş! Güneşten gelen mucize...

Doğadaki en gizemli sırlara sahip olan taşlardan biri güneş taşıdır. Muazzam faydaları olan güneş taşının metabolizma üzerindeki etkileri ise şaşırtıyor. Yüksek oranda D vitamini barındıran ve metabolizmayı hızlandıran bu taş hakkında merak edilenleri araştırdık. Peki güneş taşının faydaları nelerdir? İşte yanıtı...

AKSAM.COM.TR / MOR PAPATYA

Fatimatüzzehra Maslak

Güneş taşı doğada kendiliğinden bulunan saydam yapıya sahip bir taştır. Saydam yapısı güneşin gün içindeki tüm ışınlarını çeker. Çektiği enerjiyi ise içinde hapseden güneş taşı bu yüzden yüksek oranda D vitamini barındırır. Vücudun en çok ihtiyacı olan D vitamini zayıflamak isteyenler için en ideal olandır. Çünkü metabolizmayı hızlandırır. Metabolizma hızlandıkça da vücutta yağ birikmez.

Güneş taşından faydalanmak için üzerinizde taşımanız yeterli olacaktır. Taşıdığı enerjiyi cilt üzerinden vücuda yansıtır.

GÜNEŞ TAŞININ FAYDALARI NELERDİR?

* Güneş taşının kristalleşme gibi bir özelliği vardır. Bu özelliği sayesinde enerjisi yüksek olan güneş taşı bedensel enerjiyi artırır. Beden ve doğa arasındaki süper bağlantıyı güçlendirerek metabolizmanın hareketlerini çoğaltır. Metabolizmanın hareketlenmesi için ihtiyacı olan protein ve D vitamini devinimini sağlar.

* Güneş taşı bölgesel olan yağlanmayı azaltır. Vücudun enerjisini artırdığından kişi sürekli oturma ve uyuklama halinden vazgeçerek daha sık hareket eder. Bu da kilo vermeyi kolaylaştırır.

* Güneş taşında aynı zamanda mitolojik bir gücün gizlendiği iddia ediliyor. Bu güç sayesinde güneş taşına yıllarca şifacı olarak bakıldı. Alternatif tıpta kişilerin rahatlaması için boyunlarına ve alınlarına güneş taşı takılırdı.

* Eklem, kramp ve kemik ağrılarını dindiren güneş taşı vücudu dipçik gibi yeniler. Ateş düzeyini azaltır. Bağışıklık sistemini güçlendirir.

Akciğerlerden zatürrenin izlerini siliyor! Balgamı tek seferde söküp atıyor